BB-talo hiljeni häätövideoiden myötä

BB-kausi saatiin päätökseen perjantaina, kun Andte kruunattiin Suomen kymmenenneksi BB-voittajaksi. Tämä tarkoitti tietysti myös sitä, että myös BB-talo hiljeni, kun kaikki asukkaat olivat poistuneet talosta.

Viimeisinä BB-talosta poistuivat voittaja Andte ja kakkoseksi sijoittunut Anna. Tämän jälkeen BB-talo jäi tyhjilleen ja valot paloivat talossa vielä noin tunti Finaailähetyksen päättymisen jälkeen. Perinteisesti BB-talosta on valot sammutettu jollakin tavalla joka syksy ja niin nytkin.

Tunti talon tyhjenemisen jälkeen Big Brother himmensi BB-talon valaistusta ja olohuoneen televisio käynnistyi vielä kerran. Kovimmille BB-faneille, jotka notkuivat vielä yön pikkutunteina 24/7-palvelun äärellä, näytettiin vielä koosteena kaikki tämän kauden häädöt alkaen Annen häädöstä päätyen Andten voittajaksi julistamiseen.

Videokoosteen jälkeen televisio sammui ja sen jälkeen sammuivat valot ja lopulta kamerat. Kameroiden ollessa mustana kaikui 24/7:ssa vielä Big Brotherin kuulutus "Tämä on Big Brother, menkää nukkumaan!"

Tarkoittaako tämä, että Big Brother menee itsekin lopullisesti nukkumaan vai vain talviunille palatakseen asiaan ensi vuonna? Välillä Big Brother on kuuluttanut palaavansa asiaan, mutta ei siis tällä kertaa. Seuraamme tilannetta, Big Brotherin jatkosta ei Finaalissa ainakaan tiedotettu mitään.

BB-talo on siis hiljentynyt ja valot ja kamerat on sammutettu. Big Brother 2014 on päättynyt.

Katso 24/7-palvelussa näytetty video MTV Katsomosta (ilmainen, kesto 26 min.)

Lue myös:
Andte on Big Brother 2014 voittaja! (14.11.2014)
Liveseuranta: Big Brother 2014 Finaali-ilta 14.11.2014 (14.11.2014)

Artikkelia päivitetty 15.11.2014 kello 01:47: Lisätty linkki häätökoosteeseen MTV Katsomoon.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.