BB-talon pohjapiirros näkyy ennakkovideoissa?

Big Brother on tänä vuonna julkaissut pääohjaaja Kim Sainion videopäiväkirjaa, jossa tuodaan esiin tuotannon valmistautumista kauteen kulissien takaa. Keskiviikon videossa nähtiin pohjapiirrustus jotain talosta, mutta onko kyse tämän vuoden BB-talosta?

Keskiviikkoisessa Sainion videopäiväkirjassa haastatellaan tuotannon account manageria, jonka taustalla näkyy jonkin talon pohjapiirros. Piirros näyttää erehdyttävästi viime vuoden BB-talolta, mutta tarkkasilmäiset BB Plazan keskustelijat ovat tutkineet kuvaa ja havainneet siitä pieniä muutoksia viime vuoteen esimerkiksi lisähuoneen koon kasvamisella.

Totuus BB-talosta paljastuu viimeistään sunnuntaina. Ilman tätä keskiviikon paljastusta on ennakkovideoiden anti jäänyt laihaksi, jos kyseessä edes oli paljastus. Oliko kuva vain vanha ja oliko se videossa tahallaan vai vahingossa? Taloon liittyen tiedetään sen verran, että Big Brotherin sääntöjä on muokattu talon uusiutumisen takia ja BB-talossa tulee olemaan uusi sauna.

Ruutukaappaus Kim Sainion videopäiväkirjasta 20.8.2014. Jonkin talon pohjapiirros näkyy kuvan taustalla. Kuva © 2014 Sub / MTV Oy

Muutenkin kauden ennakkohehkutus on ollut yllättävän rauhallista, vaikka yleensä ennen BB-kautta tuotanto on hehkuttanut alkavaa kautta isolla kädellä viimeistään elokuusta lähtien. Tänä vuonna kaikki on ollut toisin. Kauden odotuksesta on puuttuneet kuvat BB-talon yksityiskohdista, asukasvideot lähes kokonaan, eikä eri medioissa ennakkojuttuja ole pahemmin ollut.

Torstaina tapahtui sen verran, että Big Brotherin nettisivuja päivitettiin ja sivuille tuli enemmän valikoita. Aikaisemmilla kausilla lopulliset nettisivut on julkistettu vasta avausiltana, mutta nyt ne julkaistiin jo kolme päivää ennen kauden alkua. Näyttäisi siis siltä, että niillä mennään tämä kausi. Toki sivuilla ei ole vielä tietoja asukkaista, vaan niiden tilalla on BB-silmälogot ja asukkaat A, B, C jne. noin parikymmentä kappaletta, jos tästä jotain suuntaa voi asukasmäärästä vetää.

Voi olla, hype tästä vielä kasvaa, onhan tässä vielä viikonloppu edessä ennen kauden alkua.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.