Big Brotherin Kickoff teki "tavis-BB:n" katsojaennätyksen

Kymmenennen Big Brotherin startti tapahtui katsojalukujen mukaan suotuisissa merkeissä. Sunnuntaina nähty kauden avauslähetys teki tavallisen BB:n katsojaennätyksen Subilla.

Suoraa Kickoff-lähetystä Subilla seurasi sunnuntaina keskimäärin 641 000 katsojaa, mikä on suurin lukema Suomen Big Brotherin kauden avauslähetyksille, jos Julkkis-BB:tä ei lasketa. Viime vuonna Julkkis-BB:n Kickoffin keskikatsojamäärä oli 793 000 katsojaa. Tämän vuoden kauden avauksen huippulukema oli 730 000 katsojaa.

Jostain syystä Sub kertoo BB-nettisivuillaan, että tämän vuoden katsojamäärä olisi ollut toiseksi suurin "tavis-BB" -lukema, häviten vuoden 2010 Kickoffille. Vuonna 2010 Kickoff keräsi kuitenkin "vain" 628 000 katsojaa, jonka Sub mainitsee myös vuoden 2010 uutisessaan.

Big Brotherin nettisivuilla oli avauspäivänä liikennettä tänä vuonna 133 000 eri selaimella. MTV Katsomon lukemia 24/7-palvelusta ei julkistettu. Avausiltana MTV Katsomossa oli suuria teknisiä ongelmia ja 24/7 alkoi näkymään vasta kello 22:n jälkeen. Tämän jälkeen ongelmia ei ole enää esiintynyt.

Maanantaina MTV Katsomo on lähestynyt sähköpostitse ainakin Big Brotherin 24/7-tilaajia hyvityksellä. Ilmeisesti kaikille BB 24/7 -tilaajille annettiin hyvityksenä noin viisi ääntä Big Brotherin häätöäänestykseen, joka on arvoltaan noin viisi euroa. Kun häätöäänestys alkaa, voi äänestää netissä sähköpostiin toimitetulla koodilla. Koodi on käytettävissä koko kauden ajan.

Big Brother avasi vahvasti - eilisellä lähetyksellä parhaimmillaan 730 000 katsojaa (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.