Kartanon asukkaat voittivat ensimmäisen päivätehtävän, puolet eivät vaihtuneet

Big Brotherin kymmenennen kauden ensimmäisenä päivänä asukkaat pääsivät kilpailemaan paikkojen vaihdosta Kartanon ja Kellarin välillä. Ensimmäisessä päivätehtävässä asukkaat pääsivät heittelemään vesi-ilmapalloja.

Ensimmäinen kokonainen päivä BB-talossa käynnistyi raukeissa tunnelmissa. Vaikka avausiltana ei järjestettykään bileitä, oli ensimmäinen yö venähtänyt silti pitkäksi. Viimeiset asukkaat painuivat pehkuihin vasta viiden aikoihin aamulla ja herätys oli kymmeneltä.

Tänä vuonna asukkailla on mahdollisuus vaihtaa paikkaa talossa voittamalla päivätehtävän. Ensimmäinen kisa paikasta joko Kartanossa tai Kellarissa oli vuorossa jo heti ensimmäisenä päivänä. Asukkaiden oli heiteltävä vesi-ilmapalloja verkon yli oman puolensa asukkaalle, jonka oli tyhjennettävä toisen asukkaan täyttämä vesi-ilmapallo saaviin.

Vesi-ilmapallojen heittely tapahtui tehtäväalueella. Asukkaiden oli siis täytettävä vesi-ilmapallot, heitettävä ne verkon yli ja tyhjentää ehjät pallot saaviin. Eniten vettä saaviin saanut talon puolisko voittaisi tehtävän ja voi halutessaan siirtyä talon toiselle puolelle.

Kellarin puolella oli hyvä henki ja tsemppi päällä. Kellarin johtajaksi viime yönä siirtynyt Jussi kannusti omiaan ja samalla selosti joukkueensa esitystä. Kartanon asukkaat olivat kuitenkin tehokkaampia tehtävässä, he mm. heittivät isompia vesi-ilmapalloja. Kellarikin kasvatti loppua kohden pallojensa kokoa, mutta liian myöhään.

Äänekkäimmästä esityksestä vastasi Jenna, joka huusi ajoittain aivan käsittämättömästi. Osalla asukkaista alkoi mennä hermo naiseen, joka tuntui mölyävän vain mölyämisen ilosta. Jenna kuitenkin rauhoittui, kun tehtävä oli ohi.

Päivätehtävän lopputulos julkistettiin illalla. Vielä BB-talossa ei nähty paikkojen vaihtoa, sillä Kartano voitti tehtävän. Kartanon asukkaat saivat vettä saaviinsa 27,4 litraa, kun kellarilaisilla oli vettä vain 20,4 litraa. Tämän lisäksi Big Brother löysi huomautettavaa Kellarin suorituksesta. Heidän saavissaan oli pallojen riekaleita, kun kartanolaisilta niitä ei löytynyt.

Kartanon asukkailla oli minuutti aikaa päättää, vaihtavatko he paikkoja, mutta päätös oli oletettu. Asukkaat eivät vaihtaneet paikkoja, joten Kartanon ja Kellarin asetelmat pysyvät ennallaan BB-talossa.

Lue lisää BB-nettisivuilta:
Päivätehtävä: Skabatessa roiskuu
Skabatessa roiskuu -tehtävän tulos

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.