Jarno häädettiin kuudentena BB-talosta

Kuudes asukas sai BB-talosta häädön sunnuntaina, kun Jarno häädettiin ulos talosta. Jarno hävisi häätöäänestyksessä Jonathanille, Armille ja Tuulikille.

Torstaina alkaneessa häätöäänestyksessä Jarno sai vähiten ääniä saatuaan 24,14 % annetuista äänistä. Kuudentena talosta häädetyn Jarnon kohtaloksi koitui neljäs häätöäänestys. Nimeämisissä kaikki asukkaat saivat antaa nimeämispisteitä, mutta uudet asukkaat Jussi K. ja Pertti eivät voineet saada nimeämispisteitä, koska he olivat koskemattomia uusisna asukkaina. Uusilla asukkailla oli lisäksi käytössään lisänimeämispisteitä.

Asukkaat saivat kuulla nimetyt asukkaat lauantai-iltana. Big Brotherin ilmoitus neljästä vanhasta asukkaasta, jotka ovat jo aiemmin olleet äänestyksessä ei aiheuttanut suurempaa paniikkia. Suurin puheenaihe oli Armin paluu häätöäänestykseen muutaman viikon tauon jälkeen ja tässäkin asia taisi harmittaa Armia itseään eniten. Muut ottivat nimetyksi tulon jo rutiinilla vastaan.

Suorassa lähetyksessä asukkaat olivat pukeutuneet hieman erikoisesti. Osa asukkaista oli vielä viikkotehtävän vaatteissa, joissa naisten piti pukeutua miehiksi ja miehet naisiksi. Viikkotehtävä oli päättynyt vain hetkeä aiemmin, joten kaikki eivät olleet halunneet tai ehtineet vaihtaa vaatteitä. Tämä koski myös osaa häätöuhan alla olevista asukkaista.

Myös Jarno oli pukeutuneena naiseksi, kun juontaja Mari Sainio ilmoitti, että Jarno on seuraava häädettävä asukas. Jarno hyppäsi Kartanon sohvalta pystyyn ja suuntasi kohti eteistä hakemaan kenkiään. Siinä sivussa mies halasi muita Kartanon asukkaita ja antoi "läpyjä" Kellarin asukkaille. Vetistelyjä ei nähty, kun Jarno poistui hymyssä suin häätöovesta saaden vielä tsempit muilta asukkailta.

Suurta järkytystä ei Jarnon lähtö aiheuttanut taloon jääneille asukkaille. Osa asukkaista jäi kaipaamaan Jarnoa. Kartanon puolella Joonas ja Jussi K. muistelivat Jarnoa pestessään viikkotehtävän meikkejä suihkussa. Kellarissa Anna sanoi Jarnon olleen hyvä tyyppi ja hänelle tuli jo hieman ikävä häntä, vaikka Anna ei koskaan samalla puolella Jarnon kanssa ollut BB-talossa. 

Studion haastattelussa Jarno oli oma itsensä talossa. Jarno kommentoi Marin kysymykseen, että mies toimi BB-talossa usein omapäisesti, että hän toimi talossa omana itsenään. Häntä ei kiinnostanut, mitä ihmiset talossa hänestä ajattelivat, vaan hänelle riitti, mitä läheiset ulkomaailmassa tietävät hänen olevan. Nimeämisissä Jarno arvasi saamansa nimeämispisteet oikein kaikilta muilta paitsi Jennan antamat pisteet.

Jarnon häädön jälkeen BB-taloon jäi 14 asukasta.

Jarno häädettiin talosta (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.