Viikkotehtävä huipentui sukupuoliroolien vaihtoon - Kartano voittoon

Viikkotehtävä ratkesi vasta Talk Show'ssa, jossa asukkaat saivat äänestää suosikkiaan ristiinpukeutujista. Tämän viikon viikkotehtävän voitti Kartano, joka päätti jatkaa asumista Kartanossa.

Torstaista lähtien käynnissä ollut viikkotehtävä päättyi vasta Talk Show'ssa. Sunnuntai-iltana Big Brother oli antanut asukkaille ristiinpukeutumistehtävän, jossa naiset pukeutuvat miehiksi ja miehet naisiksi. Katsojaäänestys ratkaisi tiukan viikkotehtävän tuloksen.

Ristiinpukeutumistehtävässä asukkaat käyttivät omia vaatteitaan, mutta Big Brother antoi heille rekvisiittana koruja ja muita asusteita. Asukkaiden oli käytettävä vastakkaisen sukupuolen vaatteita viikkotehtävän loppuun saakka. Suorassa lähetyksessä asukkaille oli epäselvää, pitikö heidän myös esittää sukupuoliroolin mukaisesti, mutta Big Brother ohjesti, että asukkaat esiintyvät omina itsenään.

Uusilla ilmeillä asukkaista kuoriutui varsinaisia herrasmiehiä ja leidejä. Etenkin Kartanon puolella oli todellisiä "kaunottaria", kuten Jarno ja Jonathan. Näiden lisäksi Joonas ihastutti pikkutyttömäisellä lookillaan. Naisista miehiksi pukeutuneista Armi oli arvokkaan herrasmiehen roolissa, mutta muuten miehiksi pukeutuneet naiset jäivät aika mitäänsanomattomiksi.

Viikkotehtävän tulos kuultiin Talk Show'ssa. Ensin asukkaat saivat kuulla yleisöäänestyksen tuloksen. Kartano voitti viimeisen osatehtävän ylivoimaisesti prosentein 74-26. Tehtävän voitto toi kolme pistettä lisää Kartanon saldoon, joka tarkoitti samalla sitä, että Kartano voitti koko viikkotehtävän pistein 9-5.

Viikkotehtävän voittajan Kartano sai valita, millä puolen BB-taloa se asuu ensi viikolla ja joukkue päätti, että se jää Kartanoon. Ensimmäistä kertaa sitten ensimmäisen viikon viikkotehtävän voittaja ei vaihtanut puolta talossa. Myös ensimmäisellä viikolla Kartano voitti ja jäi Kartanoon.

Viimeisen osatehtävän tehtävänanto BB-nettisivuilla:
BB-viikkotehtävä Kumpi puoli on kaunehin –  Cross-Dress

Lue myös:
Kauneuskilpailu Kartanon ja Kellarin välillä viikkotehtävässä (9.10.2014)
Lisää kukkasia Kellarin maljakkoon, Kartano hävisi julkkistehtävän (10.10.2014)
Kuvaussessio ruhojen kanssa yllätti asukkaat (11.10.2014)
Kellari liukasteli catwalkilla, viikkotehtävä kääntymässä Kartanolle (12.10.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.