Jussi K. ja Pertti ovat BB-talon uudet asukkaat - lisäkäänne nimeämisiin

BB-talo sai keskiviikkona kaksi uutta asukasta, Jussi K:n ja Pertin. Keskiviikkona BB-talossa järjestetään myös nimeämiset, joihin Big Brother on tehnyt yllätyskäänteen.

Big Brother antoi asukkaille ennakkovihjettä uusista asukkaista putkipostilla hetkeä ennen uusien asukkaiden tuloa taloon. Asukkaat saivat viestin, että "teitä on kohta enemmän". Tämä aiheutti spekulaatioita asukkaiden joukossa, olisiko kenties tulossa asukasvaihto vai tulisiko taloon eläimiä. Jo edellisenä päivänä asukkaat olivat pohtineet, voisiko uusia asukkaita tulla. Joni suhtautui negatiivisesti tähän ja moni piti sitä epätodennäköisenä, että näin myöhään tulisi uusia. 

Puolen päivän jälkeen alkoi sitten tapahtua, kun ensin helsinkiläinen Jussi K. astui taloon Kartanon puolelle. Tämän jälkeen myös Kellari sai uuden asukkaan, kun porilainen Pertti astui BB-taloon Kellarin häätöovesta. Pertti sai astua tyhjään Kellariin, sillä kaikki asukkaat olivat parhaillaan olohuoneessa tutustumassa Jussi K:hon. 

Dani meni hieman vaikeaksi uusista asukkaista ja hän tuntui olevan mustasukkainen Jennasta, vaikka tämä ei osoittanut erityistä kiinnostusta uusia asukkaita kohtaan, mitä nyt meni heitä tervehtimään. Dani ja Jenna olivat puhuneet useaan kertaan talossaoloaikanaan, että Big Brother saattaisi järjestää tilanteen, jossa jonkun BB-talon miehistä pitäisi salatehtävänä "pokata" Jenna. 

Big Brotherin järjestämät käänteet eivät keskiviikkona päättyneet uusiin asukkaisiin, sillä tänään oli myös vuorossa nimeämiset normaalin viikkorytmin mukaisesti. Nimeämisissä kaikki asukkaat saivat antaa nimeämispisteitä, mutta uudet asukkaat olivat suojassa nimeämisiltä, eli heille ei saanut antaa nimeämispisteitä, mutta he saivat nimetä. Jussi K:lla ja Pertillä oli lisäksi käytössään ylimääräiset nimeämispisteet, eli he antoivat kolme ja kaksi pistettä, kun muut joutuivat antamaan normaalit kaksi pistettä ja yhden pisteen.

Uusista asukkaista ensimmäisenä nimeämiset sai kokea Pertti ja Jussi K. puolestaan päätti nimeämiset. Nimeämisten päätyttyä asukkaat jatkuivat uusiin asukkaisiin tutustumista, joka sujui varsin rauhallisesti ja ilman suurempaa kyräilyä. Alkuillasta Big Brother teki Kellariin asukkaat iloisiksi, sillä BB toimitti Kellarin varastohuoneeseen joukkueen tämän viikon palkintotehtävästä voittaman bilepakin.

Bilepakki tuli Kellariin hieman varkain, sillä Big Brother ilmoitti siitä Kellarin asukkaille vain varastohuoneen summerilla. Kellarissa oli sillä hetkellä vain Armi ja Anna, joista Armi lähti raahaamaan bilepakkia varastohuoneesta ja Anna meni ilmoittamaan tästä muille asukkaille. Muut Kellarin asukkaat eivät olleet ensin uskoa Annaa, vaan luulivat hänen huijaavan. Lopulta heidän oli uskottava, kun he näkivät täyden bilepakin Kellarin lattialla. 

Kellarilaiset ryhtyivät jakamaan pakin sisältöä keskenään Kartanon joutuessa katsomaan juhlimista aidan takaa.

Lue lisää BB-nettisivuilta:
Jussi K ja Pertti astuivat taloon – tutustu uusiin BB-asukkaisiin
Nimeämiset alkavat – luvassa yllätyskäänne

Uusien asukkaiden profiilit:
Jussi K.
Pertti

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.