Kaapelin Big Brother 24/7 liitetään MTV Total -pakettiin

Big Brother nähdään tuttuun tapaan tänäkin vuonna televisiossa ja netissä ympäri vuorokauden, mutta ainakin kaapelijakeluun tulee pieniä muutoksia. Näyttää siltä, että aikaisempien vuosien tapaan tänä vuonna kaapeliin 24/7:aa ei saa ostettua erikseen, vaan 24/7 liitetään osaksi MTV Total -pakettia.

Osa kaapelioperaattoreista on jo julkaissut tietoja kaapelin 24/7 -palvelun tilaamisesta. Ainakin Sonera ja Paraisten puhelin ovat julkaisseet tiedot Big Brotherin 24/7-palvelusta kymmenennelle kaudelle. Sonera ja Paraisten puhelin kertovat nettisivuillaan, että 24/7-palvelun kaapeliin saa vain MTV Total -paketissa, eikä se ole erikseen myytävänä palveluna.

Todennäköisesti tilanne on tämä myös muilla operaattoreilla, kunhan he aloittavat 24/7:n markkinoinnin viimeistään elokuussa. Kaikkina aikaisempina kausina 24/7 -palvelun on saanut ostettua operaattoreilta erikseen, mutta sitä on myyty myös MTV:n kanavapakettien kylkiäisenä. MTV Total on kanavapaketti, jossa näkyy MTV:n ja CMoren elokuva-, sarja-, dokumentti- ja urheilukanavia BB 24/7:n lisäksi. Normaalihinnalla MTV Totalin saa hintaan 24,95 €/kk.

Kaapelin lisäksi Big Brother 24/7:n saa myös nettiin MTV:n Katsomo-palveluun, mutta tämän vuoden jakelusta tai hinnoittelusta meillä ei ole tarkempaa tietoa. Aikaisemmin BB 24/7:n on saanut ostettua nettiin omana pakettinaan koko kaudeksi tai lyhyemmäksi ajaksi.

Big Brother 24/7 -palvelussa katsoja pääsee katsomaan BB-talon elämää ympäri vuorokauden suorassa lähetyksessä. Kaapelissa 24/7:n katsojille tarjotaan yksi ohjaajan ohjaama kuvasignaali, mutta netissä kuvasignaaleja on enemmän. Lisäkameroiden lisäksi netissä on tarjolla myös muuta lisämateriaalia.

Suomen kymmenes Big Brother alkaa Subilla 24. elokuuta.

Lue lisää Big Brother 24/7-palvelusta kaapeliin:
Soneran nettisivut
Paraisten puhelimen (Partel) nettisivut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.