Keskiviikkona tulee uusia asukkaita BB-taloon

BB-kausi on jo edennyt yli puolenvälin, mutta kaikki asukkaat eivät ole vielä BB-talossa. Uusia asukkaita on tulossa BB-taloon keskiviikkona, kerrottiin tiistain BB Extrassa

Tämän kauden Big Brotheria on jäljellä alle kuusi viikkoa, mutta taloon tulee vielä uusia asukkaita. Tiistain BB Extran mukaan keskiviikkona BB-taloon saapuu uusia asukkaita. Heistä ei paljastettu mitään, mutta katsojia kehoitettiin huomenna katsomaan 24/7-palvelua. Oletettavasti uudet asukkaat saapuvat siis päivällä.

BB-talossa on tällä hetkellä 13 asukasta. Ennakkotietojen mukaan BB-kausi kestää tänä vuonna 84 päivää, joten loppukaudesta on tiedossa joukkohäätöjä, koska sen verran runsaasti asukkaita talossa tulee vielä olemaan. Tuotanto ei ole vahvistanut finaalipäivää, mutta jos päivien lukumäärä pitää paikkansa, Finaali olisi perjantaina 14. marraskuuta. Lähteenämme oli Soneran nettisivut.

Tällä kaudella on jo nähty kesken kauden tulleita asukkaita, kun Janne ja Leyla saapuivat taloon 18. päivänä.

MTV Total: Big Brother 2014 kestää 84 päivää (7.8.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.