Tasa-arvoinen palkintotehtävä alkoi miesten päivällä

Kuudes BB-viikko alkoi edellisen viikon rangaistusten toipumisella. Palkintotehtävässä oli tasa-arvoteema, sillä miehet ja naiset saavat tällä viikolla omat tehtävänsä.

Aamupäivällä BB-talossa oli jälleen kaikki asukkaat, kun Jarno ja Andte pääsivät pois Kiron Kivikosta. Perinteisesti tämän kauden viikkorytmiin kuulunut johtajien vaihto ei ollutkaan ohjelmassa maanantaina, mutta sen sijaan Big Brother tarjosi asukkaille omalaatuista viihdettä.

Asukkaat saivat kuulla nimittäin Danin ja Jennan keskinäisiä keskusteluja BB-talon kaiuttimista. Aluksi asukkaat kuulivat heidän keskustelujaan, mutta kun heille kerrottiin, että heitä "salakuunneltiin", alkoi kaksikko pelleillä. Dani alkoi matkia Big Brotherin kuulutuksia ja pari veti rakastavaislepertelynsä yli.

Jotain normaalia BB-rutiiniakin nähtiin, kun asukkaat pääsivät kilpailemaan palkintotehtävässä. Tämän viikon palkintotehtävässä miehillä ja naisilla on omat tehtävänsä ja ensimmäisenä oli miesten vuoro. Myös maanantain tehtävän palkinto on vain voittajajoukkueen miehille.

Miesten tehtävässä miehet joutuivat väistelemään tennispalloja, joita ammuttiin pallotykillä. Maalihenkilönä oleva asukas joutui pitämään tarjotinta, jossa oli viisi juomapulloa, joita ei saanut pudottaa. Jos asukas onnistui olemaan pudottamatta pulloja ja pysymään maalialueella oman vuoronsa loppuun asti, saa oma joukkue pisteen.

Vastustajajoukkueen mies ampuu tykillä maalialueella olevaa maalihenkilöä ja, jos hän onnistuu pudottamaan palloja, saa oma joukkue pisteen. Palkintotehtävässä pystyi siis saamaan ruhtinaallisesti pisteitä.

Ensimmäisessä parissa olivat vastakkain Jonathan ja Joni. Kellarin Jonathan onnistui pudottamaan kaikki pullot Kartanon Jonilta. Lisäksi Joni mokasi ja tuli pois maalialueelta ilman lupaa, niinpä Kartano ei saanut pistettäkään. Toisena vuorossa ollut Kellarin Andte onnistui pudottamaan kaikki pullot Kartanon Joonakselta, mutta Kartanon Jarno pudotti kaikki pullot Kellarin Danilta. Muut Kartanon asukkaat eivät saaneet pudotettua Kellarilta pulloja.

Kellari voitti siis miesten osatehtävän, mutta Dani sai kuulla herjaa omalta joukkueeltaan mokailustaan omalla vuorollaan. Muut Kellarin asukkaat uhkailivat, että Dani jää ilman palkintoa, mutta tämä oli vain vitsailua.

Miesten tehtävän voitti siis Kellari ja he saivat palkinnoksi saunavuoron sekä saunakaljat ja pizzat mieheen. Saunaan menivät kuitenkin vain Jonathan ja Andte, koska Dani ei sinne halunnut ja naiset eivät saaneet nauttia miesten voitosta. Naisille on oma kilpailu ja omat palkinnot tiistaina.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.