Kuinka monta asukasta BB-Finaalissa nähdään?

Kymmenennen Big Brother -kauden huipennus, BB-Finaali, on ensi viikon perjantaina. Finaaliin pääseviä asukkaita vasta ratkotaan, mutta jo nyt näyttää siltä, että tämän vuoden Finaalissa nähdään ennätysmäärä asukkaita.

BB-talossa on tällä hetkellä 11 asukasta, joista kolme häädetään nyt sunnuntaina. Tämän jälkeen taloon jää vielä peräti kahdeksan asukasta ja sunnuntain jälkeen Big Brotheria on jälellä enää viisi päivää.

Kahdeksan asukasta ja viisi päivää tarkoittavat sitä, että Finaalissa istuu suuri joukko asukkaita tai sitten talossa käy vielä kato ennen ensi viikon perjantaita. Kesken viikon häätö tai häädöt vaikuttavat kuitenkin epätodennäköisiltä, sillä ensi viikolle ei ole merkitty Finaalia lukuun ottamatta yhtään erikoislähetystä. Esimerkiksi kaikki BB Extrat ovat normaalipituisia koko viikon, eikä tuotanto ole mitenkään erikoisesti hehkuttanut vielä ensi viikkoa.

Finaalin isomman asukasmäärää puoltaa Finaalilähetyksen pituus, joka on peräti 2,5 tuntia. Tuossa ajassa ehtii häätämään montakin asukasta, ehkäpä sunnuntaina taloon jäävät kahdeksan asukasta ovat kaikki Finaalissa. Koskaan aiemmin Suomen Big Brotherin Finaalissa ei ole ollut yli viittä asukasta.

Normaalikausista viiden asukkaan Finaali on nähty kaudella 2011, jolloin Finalistit olivat Janica (voittaja), Mikael, Suvi, Tanja ja Ben. Useimmiten BB-Finaalissa on nähty neljä asukasta, joka on tapahtunut kaikkina muina vuosina paitsi vuonna 2005 (kolme asukasta) ja edellä mainittuna vuonna 2011. Toistaiseksi ainoalla julkkiskaudella (2013) Finaalissa oli viisi asukasta.

Sub ei ole paljastanut vielä Finaalilähetyksen sisältöä. Ainoa asia, mika Finaalin suhteen on tiedossaon lähetysaika ja ohjelman pituus.

Big Brother 2014 Finaali Subilla perjantaina 14. marraskuuta kello 21:00-23:30!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.