Kylmyys koettelee tehtäväalueella, tylsyys BB-talossa

Operaatio syysmyrskyssä asukkaita alkaa vaivata kylmyys. BB-talon asukkailla oli toisenlaiset ongelmat, kun tylsyys valtasi talon.

Tehtäväalue koki heti aamusta apuharvennusta, kun Big Brother siirsi Tuulikin terveydellisistä syistä BB-taloon ja Tuulikki joutui keskeyttämään Operaatio syysmyrskyn. Operaatiota jäivät suorittamaan kolmeen pekkaan Andte, Jonathan ja Pertti. Aamusta alkaen kolmikko sai huomata, että ulkona oli kylmä, sillä lämpömittari oli valahtanut pakkasen puolelle ja ulkona myös tuuli navakasti.

Andte, Jonathan ja Pertti saivat päivän aikana suoritettavaksi tehtäviä, joista osa oli jo eilen alkaneita jatkuvia tehtäviä, kuten oodi tikkareille. Lisäksi asukkaat pääsivät kantamaan vettä omiin astioihinsa ja siirtämään tehtäväalueella olevat kivet suorakaiteeen muotoon niin, että niiden keskelle jää maata "paraatikentäksi".

Kivien siirtämistehtävä poiki Pertille myös sääntörikkomuksen ja ensimmäisen varoituksen. Kolmesta varoituksesta joutuu ulos talosta. Andte ja Jonathan onnistuivat ainakin iltaan saakka pitämään rikkeensä nollassa, joten heillä ei ole vielä hätää. Tilannetta kuitenkin kiristi kylmä sää, joka saattaa aiheuttaa vielä sääntörikkomuksia. Samoin monet tehtäviin liittyvät pienet yksityiskohdat saattavat väsymyksessä ja kylmyydessä unohtua ja sitä kautta tulee rikkeitä.

Erityisesti Jonathan kävi kuumana kylmästä säästä ja hän valitti Big Brotherin toimittamista huonoista varusteista. Asukkailla ei ollut omia varusteita juuri omia vaatteita enempää, joten Big Brother on toimittanut asukkaille saappaat, pilkkihaalarit ja makuupussit. Varusteet ovat tosin osoittautuneet heppoisiksi kesämalleiksi ja valitusta on myös kuultu Pertiltä ja hieman myös Andtelta.

Samaan aikaan talon puolella asukkaat ovat päässeet helpolla. Vaikka Tuulikin paluu aiheutti porua asukkaiden keskuudessa, yleisilmapiiri talossa on ollut aika hiljainen. Osasyy tähän on ollut krapula, joka johtuu eilisistä bileistä. Etenkin Armilla on ollut hyvin huono olo ja nainen on oksennellut useaan kertaan.

Toki asukkaille annettiin muutama tehtävä, joista asukkaiden ensin piti etsiä omat pyyhkeensä ja toimittaa ylimääräiset varastohuoneeseen. Asukkaat pääsivät myös koristelemaan mallista kakkua, joka oli rikosaiheinen. Päivätehtävä oli vinkki tällä viikolla alkavasta viikkotehtävästä, jossa asukkaat ratkovat murhamysteeriä. Asukkaille tulevaa viikkotehtävää ei ole vielä paljastettu.

Aktiviteettitaso on BB-talossa todella alhainen, eikä siellä laiskaa jutustelua enempää ole tapahtunut tehtävien jälkeen. Tuulikkiin asukkaat eivät ole alkujupinan jälkeen juurikaan kiinnittäneet huomiota, vaan näyttää siltä, että Tuulikki on jäänyt yhä enemmän ryhmän ulkopuolelle. Tehtäväalueella ei näytä paljon sen aktiivisemmalta, mutta siellä sentään on kylmä, joka kangistaa jo valmiiksi väsyneitä asukkaita.

Tuulikki palasi taloon tehtäväalueelta, Pertille ensimmäinen varoitus

Tehtävänannot BB-nettisivuilla:
Operaatio Syysmyrsky, tehtävä
Pyyherumba
Operaatio Syysmyrsky, tehtävä: Vesisaavit
Karmivin BB-kakku
Karmivin kakku, palkinto

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.