Kymmenes Big Brother alkaa 24. elokuuta

Suomen kymmenennen Big Brotherin aloituspäivämäärä on selvinnyt. MTV:n sivuilla näkyvästä mainosbannerista paljastuu, milloin Big Brother tänä vuonna starttaa.

Kuten kerroimme jo viime viikon keskiviikkona, BB:n Facebook-sivuilla on julkaistu videoita, joissa lukemat laskevat alaspäin. Nyt on selvinnyt, että nuo laskivat Big Brotherin aloituspäivään, kuten spekuloimmekin.

Tällä viikon MTV:n sivuilla ovat alkaneet näkyä mainosbannerit, joissa mainostetaan tulevaa BB-kautta. Mainosbannerin mukaan kymmenes Big Brother alkaa Subilla sunnuntaina 24. elokuuta. Kellonaikaa Kickoffin alkamiselle ei ole vielä kerrottu, mutta aloitusaika voisi olla kello 21, jolloin sunnuntaisin normaalisti nähdään BB Talk Show.

Viime vuonna Julkkis-BB:n startti nähtiin Subilla livenä. Saa nähdä, miten tänä vuonna käy, mutta nytkin livestarttiin on hyvä mahdollisuus. Edelleen perusteluna tähän käy Talk Show, joka tulee livenä sunnuntaisin.

Tämän vuoden Big Brotherin juontavat Mari Sainio (BB Talk Show) ja Sauli Koskinen (BB Extra).

Kuvankaappaus MTV:n nettisivuita 15.7.2014. Kuva: mtv.fi © MTV Oy.

 

Lasketaanko Big Brotherin Facebookissa päiviä BB:n alkuun? (9.7.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.