Lasketaanko Big Brotherin Facebookissa päiviä BB:n alkuun?

Big Brother nähdään syksyllä Subilla, mutta tarkkaa aloituspäivää ei ole vielä julkistettu. Kenties vihjeitä BB:n starttipäivästä on annettu jo muutaman päivän ajan Suomen Big Brotherin Facebook-sivuilla.

BB:n Facebook-sivuilla julkaistiin ensimmäisen kerran lauantaina 5. heinäkuuta video, jossa kesän jalkapallon MM-kisojen henkeen maalattiin nurmikkoon partavaahdolla valkoinen viiva ja numero 50. Keskiviikkona BB:n Facebookissa julkaistu video näyttää legoista muodostuvan numeron 47 ja kysymysmerkin.

Mitään muuta tietoa videot eivät anna, eikä tuotanto ole antanut lisätietoa videoista. Yksi mahdollisuus, mikä on varmaankin todennäköisin, on se, että numerot kertovat, kuinka kauan on BB-kauden alkuun. Jos tämä teoria pitää paikkansa, voisi kymmenes Big Brother -kausi alkaa 24. elokuuta, joka on sunnuntai. Päivä olisi sikäli looginen, sillä Julkkis-BB:tä lukuun ottamatta kaikki muut BB-kaudet ovat alkaneet elokuussa ja sunnuntaisin nähdään BB Talk Show.

Varmistus aloituspäivälle saadaan todennäköisesti vasta elokuussa, mutta Facebookin videot antavat tästä jo varsin vahvan vihjeen.

Suomen Big Brotherin Facebook-sivut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.