Nimo häädettiin viidentenä BB-talosta

Kauden erikoisin häätö nähtiin, kun Nimo häädettiin BB-talon Kiron Kivikosta. Nimo hävisi häätöäänestyksessä Jarnolle, Jonathanille, Tuulikille ja Jonille.

BB-talo oli jaettuna kolmeen osaan, Kartanoon, Kellariin ja Kiron Kivikkoon, kun sunnuntain Talk Show oli käynnissä. Kiron Kivikossa asunut Nimo tuli häädetyksi Kivikosta ja hän joutui jättämään talon kuudentena. Vain Kiron Kivikossa sillä hetkellä hänen kanssaan olleet Andte ja Jarno saivat jättää Nimolle hyvästit. Nimo joutui häädetyksi saatuaan vähiten ääniä, joka oli tällä kertaa 17,96 % annetuista äänistä.

Ensimmäistä kertaa Suomen Big Brotherin historiasta Talk Show'n taloyhteydet pidettiin kahdesta eri paikasta ja koskaan ennen taloyhteyttä ei ole ollut tehtäväalueelle. Juontaja Mari Sainio jutteli tehtäväalueelle Kiron Kivikon asukkaiden kanssa heidän tekemisistään ja rangaistuksistaan viikon aikana.

BB-talossa muut asukkaat eivät kuulleet näitä jutteluja, eivätkä Kiron Kivikon asukkaat kuulleet, kun Mari puhui BB-taloon. Kaikki asukkaat olivat tietoisia, ketkä olivat häätöäänestyksessä. Rangaistuksena kiroilukiellon rikkomisesta häädössä olleen Nimon nimen asukkaat olivat kuulleet jo torstaina ja muut asukkaat paljastettiin sunnuntaina. Paljastus tehtiin yhtä aikaa niin taloon kuin tehtäväalueelle. Talossa asukkaat oli kutsuttu sohville, tehtäväalueella Big Brother oli käskenyt asukkaat penkille istumaan nuotion viereen.

Suurin järkytys häätöäänestykseen joutuneista asukkaille oli Jonin nimi. Kummallakaan puolella ei ollut uskoa korvia, että Joni on häätöuhan alla. Nimo piti Jonia niin mukavana. Joni oli talossa sanonut aiemmin, ettei uskonut olevansa äänestyksessä. Suurin osa asukkaista ei tiennyt, että Dani ja Joonas olivat juonitelleet Jonin häätöäänestykseen päästyään tiistaina juonitteluhuoneeseen.

Häätöäänestyksen ratkaisuhetkillä jännitystä oli sekä tehtäväalueella että talossa. Häätöäänestyksen tulosta Kiron Kivikossa odottivat Nimo ja Jarno, BB-talossa Jonathan, Tuulikki ja Joni. Äänestystulosta odotettiin jälleen hyvä tovi, kunnes kaiuttimista kuului Nimon nimi.

Jarno ja Andte jättivät hyvästit rangaistulle toverilleen, jolle ei ikinä tullut parannusta, jotta pääsisi BB-taloon, vaan kotimatka odotti. Talon puolella erityisesti Anna ja Joni olivat järkyttyneinä hyvän ystävänsä häädöstä. Aiemmin viikolla Joni uhkasi itkeä viikon, jos Nimo häädetään. Joni totesi, että Nimon häädön myötä talosta lähti ensimmäinen iso persoona. Andte pohdiskeli tehtäväalueella, että kiroilu koitui Nimon kohtaloksi.

Studiossa Nimo harmitteli suurta suutaan, jonka takia hän epäili tulleen häädetyksi. Samoin Nimoa harmitti tulla likaisissa vaatteissa ilman suihkua studioon, mutta Mari lohdutti Nimoa, että hän näyttää aina hyvältä. Nimo totesi, että ainoa asia, mikä häntä kadutti talossa, että hän olisi voinut kiroilla vähemmän.

Nimon häädön jälkeen BB-taloon jäi 13 asukasta.

Nimo häädettiin talosta (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.