Kellari Big Brotherin parodympiamestariksi ja viikkotehtävän voittajaksi

Viikkotehtävässä urheiltiin parodympiahengessä. Voittoon spurttasi Kellari, jonka voitto ratkesi vasta viimeisen auki olleen kohdalla lajin yleisöäänestyksessä.

BB-talossa asuneet asukkaat suorittivat torstaista lähtien kuusi lajia, joista kaksi oli yksilölajeja ja loput joukkuelajeja. Kellari voitti joukkuelajeista kaksi ja Kartano kaksi. Näistä voittajalle jaettiin neljä pistettä ja häviäjälle kaksi. Kellarin asukkaat keräsivät enemmän pisteitä yksilölajeista, joista Kellari keräsi kahdeksan pistettä Kartanon kuutta pistettä vastaan.

Yleisö sai äänestää kahdessa joukkuelajissa voittajaa netin Katsojan valinnassa, vesibaletissa ja rytmisessä voimistelussa. Big Brother ei julkistanut ennen Talk Show'ta rytmisen voimistelun tulosta. Tulos paljastettiin suoran lähetyksen alussa ja Kellari vei voitoin prosentein 68-32. Tämä tiesi sitä, että Kellari voitti viikkotehtävän pistein 20-18. Ennen tuloksen julkistamista pisteet olivat tasan 16-16. 

Viikkotehtävän voiton myötä Kellari päätti muuttaa Kartanoon, jonka ylväästi ilmoitti Kellarin johtaja Joni. Talk Show'n aikana Kellariin oli liittynyt myös Jenna, joka oli Big Brotherin mukaan suorittanut rangaistuksensa ja sai palata Kiron Kivikosta taloon. Kiron Kivikon rangaistuksen vuoksi Jenna ei ollut osallistunut viikkotehtävään ollenkaan ja Jenna sai kuulla joitakin asioita viikkotehtävästä suoran lähetyksen aikana.

Joukkueet vaihtavat asuinpaikkoja BB-talossa sunnuntai-illan aikana.

Parodympialaisten mitalistit

Keihäänheitto:
1. Joonas (4 p.)
2. Anna (2 p.)
3. Joni (1 p.)

Vesibaletti:
1. Kellari (4 p.)
2. Kartano (2 p.)
Ratkaistiin yleisöäänestyksellä

Potkupallo:
1. Kartano (4 p.)
2. Kellari (2 p.)

Rytminen voimistelu:
1. Kellari (4 p.)
2. Kartano (2 p.)
Ratkaistiin yleisöäänestyksellä

Sumupaini:
1. Kartano (4 p.)
2. Kellari (2 p.)

Maraton:
1. Dani (4 p.)
2. Tuija (2 p.)
3. Joonas (1 p.)

YHTEENSÄ:
1. Kellari (20 p.)
2. Kartano (18 p.)

Lue viikkotehtävän kulusta sivustoltamme:
BB-talosta tuli parodympia-areena - ensimmäisenä lajina keihäänheitto (2.10.2014)
Kellarin vesiballerinat veivät toisen kultamitalin, uurastus Kiron Kivikossa jatkuu (3.10.2014)
Jenna loukkasi itseään Kiron Kivikossa, BB-talossa potkupalloa ja voimistelua (4.10.2014)
BB-taloon videovälähdys Kiron Kivikosta, Jonna satutti polveaan sumupainissa (5.10.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.