Vihjaako MTV:n asiakaspalvelu Big Brotherin jatkumisesta?

Virallista tietoa Big Brotherin jatkosta odotetaan yhä. MTV:n asiakaspalvelu antaa kuitenkin pientä toivonkipinää antaessaan vastauksen palautteeseeni.

Big Brotherin jatko kiinnostaa BB-faneja. Päätin kysyä MTV:ltä Big Brotherin tilannetta BB:n nettisivujen palautelomakkeen kautta. MTV:n asiakaspalvelu vastasi Big Brotheria koskevaan palautteeseeni, että "Big Brotherin jatkosta viestitään heti kun mahdollista". Vastaus antaa pientä vinkkiä, että jatkoa olisi luvassa, mutta sanamuoto antaa mahdollisuuden toki myös siihen toiseen vaihtoehtoon, eli BB:n loppumiseen.

Uutisoimme helmikuun lopussa Twitteristä julkaistusta Big Brother -logosta ja kysyin myös tästä MTV:ltä. Asiakaspalvelu vastasi, ettei tili @BigBrotherFI ole virallinen tili tai MTV:n tili, vaan todennäköisesti jonkun fanin tekemä.

Virallista tietoa Suomen Big Brotherin tulevaisuudesta ei kuitenkaan vielä ole, joten jäädään odottamaan, mitä tuleman pitää.

Lue myös:
Vihreä BB-logo Twitterissä - onko tili tai logo aito? (27.2.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.