Vihreä BB-logo Twitterissä - onko tili tai logo aito?

Spekulointi Suomen Big Brotherin ympärillä kiihtyy maaliskuun lähestyessä. Torstaina Twitteriin oli ilmestynyt Big Brother -logo, joka on väriltään vihreä. Twitter-tilin ja logon aitous epäilyttää.

Logo ilmestyi Big Brotherin nettisivujen Fanipesän Twitter-feediin @BigBrotherFI-tilin nimissä torstaina 26. helmikuuta , jonka nimenä on "Big Brother". Suomen Big Brotherin virallisena Twitter-tilinä on tähän asti ollut @BigBrotherSuomi, mutta siellä viimeisin twiittaus tehty 16. tammikuuta.

Onko tämä aito Big Brother -logo ja aito Big Brotherin Twitter-tili? Lähde: BigBrotherFI Twitter.

Vielä ei ole tietoa, onko vihreä Big Brother -logo aito vai onko Twitter-tili aito, eikä Big Brotherin nettisivuilla tai Facebook-sivuilla ole julkaistu tuota logoa. Ainoa viite on siis tuo Fanipesän Twitter-feed. Twitter-tili @BigBrotherFI on julkinen ja logotwiitti on tilin ensimmäinen julkaistu twiittaus. Facebookissa Big Brother päivitti sivuillensa logon kansikuvan 11. helmikuuta, mutta tuolloin oli kyseessä nykyinen vaaleansininen logo.

Twitter-tili ja logo voivat olla feikkejä, sillä tekaistun tilin voi tehdä kuka tahansa ja tilin tiedot ovat muutenkin puutteelliset, esimerkiksi esittelyteksti puuttuu. Virallisella Twitter-tilillä lukee yhä "Subin Big Brother -ohjelman virallinen Twitter-sivusto. Keskustelu hashtagilla #bbsuomi ja asukkaista hashtagilla #bbasukkaannimi." Logon voi nykyään myös tehdä kuvankäsittelyohjelmilla laadukkaan näköiseksi, jolla voi huijata.

Sub tai Endemol eivät ole kommentoineet logoa tai sen julkaissutta Twitter-tiliä. Big Brotherin jatkosta Suomessa vuonna 2015 ei ole kerrottu vielä mitään. BB:tä on esitetty kymmenen kauden aikana Sub-kanavalla.

Lue myös:
Big Brotherin Facebook päivitti kansikuvansa (12.2.2015)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.