Big Brother, minne menet?

Viisi viikkoa on Big Brotheria takana ja "mullistavaa" kahtiajakoa on takana reilut kolme viikkoa. Homma ei nyt tällä hetkellä toimi, jotain on tapahduttava.

Elämä BB-talossa on muuttunut pääosin tylsäksi. Slummin nimeämiskilpailujen ja päällikkökilpailun lisäksi talossa ei tapahdu juuri mitään. Toki paratiisilla on juhlansa, mutta suurimmaksi osaksi heidän antinsa on vielä slummiakin tylsempi.

Ainoa valopilkku tuntuu olevan Nino, niin hyvässä kuin pahassakin. Vaikka Sampo on talon virallinen päällikkö kirjoitushetkellä, Nino on todellinen viihdepäällikkö. Ninon kilahdukset ja muut vouhotukset aiheuttavat tapahtumia taloon epäsäännöllisin väliajoin. Välillä tosin Ninon toiminta vie katsojat raivon partaalle, kuten esimerkiksi viime perjantain bileissä.

Tämän kauden BB kaipaa Ninoa. Ilman sitä ei tiedä, miten tämän kauden lopullisesti käy. Huonoimpina hetkinä tosin sitä toivoo, että Nino häädettäisiin pikaisesti. Nimittäin Ninon henkinen tila tuntuu ajoittain olevan todella epävakaa ja hänen oman itsensä takia häätöä toivoisi joskus mieluiten - omien itsekkäiden halujen lisäksi tietenkin. Jos Ninon kuppi menee pahasti nurin, on vaarana, että Nino tekee "nikot". Tuoreessa muistissa on viime vuoden Nikon lasinheittoepisodi.

Nino ei kuitenkaan kuulu suosikkeihin, mutta viihdearvon takia pitäisin häntä talossa vielä jonkin aikaa. Itselleni oli kova paikka viikko sitten, kun Lotta häädettiin talosta, jolloin motivaatio seurata BB:tä aleni tuntuvasti. Toki muutamia suosikkeja, kuten Sami ja Kätlin on yhä talossa, mutta Lotan kaltaista supersuosikkia ei talossa ole, eikä välttämättä enää tule.

Niinpä, kun kauden seuraaminen ei tapahdu enää niinkään asukkaiden kautta, toivoisi tuotannolta panostusta jatkossa. Valitettavasti toiminta on ollut kameroiden takia varsin aneemista ja eikä kurssinmuutosta ole näkyvissä. Osa aneemisuudesta selittyy slummi-paratiisi -jaolla, joka mielestäni pitäisi mahdollisimman pikaisesti lopettaa ja palata "perinteiseen" BB:hen. En kuitenkaan usko, että tätä tapahtuu pikaisella aikataululla.

No, katsellaan, mitä uusi viikko tuo tullessaan. Toki tästä jaosta voi vielä saada jotain irti, JOS tuotanto kunnolla skarppaa. Ottakaa neuvoista vaarin keskustelupalstoilta ja varmaan teidän palautelaatikkoonkin tulee parannusehdotuksia. Jooko?

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.