Anne-Mari Miettinen häädettiin kolmantena

BB-talossa väheni väki sunnuntaina, kun kahden viikon tauon jälkeen asukas poistui talosta häätöäänestyksen kautta. Vasta kolmantena asukkaana Julkkis-Big Brotherista häädettiin tänään Anne-Mari Miettinen, joka hävisi häätöäänestyksessä Jori A. Kopposelle ja Anu Saagim-Ratialle.

Kolmannelta häätöäänestykseltä olivat suojassa BB-talon uusimmat asukkaat Esko Eerikäinen, Susanna Ingerttilä ja Niko Saarinen. Perjantaina kolmansissa nimeämisissä kaikki asukkaat saivat nimetä ja he nimesivät häätöäänestykseen Anun, Jorin ja Anne-Marin. Asukkaat saivat kuulla häätöäänestykseen joutuneet asukkaat vasta sunnuntaina.

Häätöuhan alla olevilla asukkailla oli jännä tilanne, sillä yksi heistä todella halusi ulos talosta. Anu oli jo pitkään puhunut, että hän on saanut talosta kaiken sen mitä on ollut hakemassa ja hän haluaisi pois. Illan Talk Show'ssa Anu jopa vetosi yleisöön taloyhteyden aikana, että hänet äänestettäisiin pois. Anu sanoi, että jos hän jää taloon, ei hän aio tehdä enää mitään.

Häätöäänestystilanne oli vakaimpia, mitä tällä kaudella oli nähty ja vain kerran Anu tippui häädettävän paikalle, muuten Anne-Mari piti häätöäänestyksessä perää. Kun tuloksen julkistus tuli, asukkaat olivat levottomina sohvalla. Anu käkätti, kun odotettiin nimeä, eikä tilannetta helpottanut Jorin pelleily, kun hän pelästytti Anne-Maria. Tunnelma ilmiselvästi rentoutui, eikä tulosten odottelu tuntunut olevan niin paha kuin yleensä.

Tuloksen tultua julki alkoi halauskierros, joka sujui rauhallisesti. Anne-Marin poistuttua talosta Jori naureskeli, ettei Anu päästetä ulos talosta. Häädön jälkeen Anu vannoi, ettei aio tehdä talossa enää mitään, esimerkiksi imuroida. Asukkaat jäivät pohtimaan juuri päättynyttä häätöäänestystä talossa, jossa oli yksi asukas vähemmän.

Studiossa Anne-Mari oli varma, että hänet äänestettäisiin ulos talosta. Kuultuaan uusimpien asukkaiden koskemattomuudesta, hän oli jo varma nimeämisestään ja sunnuntaina hän uskoi lähtevänsä talosta.

Kesken kauden taloon tullut Anne-Mari piti ensimmäistä viikkoaan talossa hyvin vaikeana, mutta toinen viikko oli jo parempi. Anne-Mari uskoi, että jos hän olisi saanut olla talossa pidempään, olisi hän vapautunut vieläkin enemmän.

Claudia Even syytökset "keikistelystä" ja huonosta tyttöystäväkäyttäytymisestä tulivat Anne-Marille yllätyksenä. Anne-Mari piti tätä välikohtausta ennen Claudiaa kaverinaan ja hyvänä tyyppinä.

Kun Julkkis-BB:tä on jäljellä enää kaksi viikkoa, on Anne-Marin häädön jälkeen BB-talossa yhä kahdeksan asukasta.

Anne-Mari häädettiin BB-talosta - Jori ja Anu saivat jäädä (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.