Asukkaat saivat kuulla käänteisestä häätökäytännöstä

Julkkis-Big Brotherin finaaliviikolle käännettiin häätöäänestyksen asetelmat päälaelleen, kun katsojat nimeävät ja asukkaat häätävät. Asukkaat saivat kuulla perjantaina iltapäivällä, että he häätävät yhden asukkaista tänään illalla.

Monet finaaliviikon asukkaista olivat uumoilleet, että kaikki kuusi viimeiselle viikolle selviytynyttä asukasta ei pysy talossa sunnuntain Finaaliin asti. Yksi eniten asian epäilijöistä oli Niko Saarinen. Perjantaina iltapäivällä Nikon spekulaatioille annettiin vahvistus, mutta edes hän ei pystynyt arvaamaan, miten tämä toteutetaan.

Asukkaat oli koottu sohvalle kuulemaa Big Brotherin toimittamaa putkipostia. Jori A. Kopponen luki viestin, jossa asukkaille kerrottiin, että katsojat ovat nimenneet asukkaita sunnuntaista lähtien ja asukkaat häätävät yhden asukkaista illan BB Extrassa. Kaikkien asukkaiden tuli pakata sitten, kun BB toimittaa asukkaille matkalaukut.

Tieto käänteisestä häätökäytännöstä järkytti asukkaita. Sara Sieppi oli yksi äänekkäimmistä yllätyksen päivittelijöistä ja hänen täytyi saada kuulla BB:n viesti vielä toistamiseen, koska hän ei heti sisäistänyt sen antamaa tietoa. Asukkaat harmittelivat, että häätö tapahtuisi näin, jossa asukkaat liitutaululla kertovat, kumpi katsojien nimeämistä asukkaista tulisi häätää tänään. Johanna Salminen, joka ei ole ollut kertaakaan häätöuhan alla, oli aivan varma, että hänet tultaisiin häätämään talosta.

Yksi asukas häädetään BB-talosta tänään BB Extrassa, kun nimeämisäänestys päättyy. Eniten häätöääniä asukkailta saanut asukas häädetään talosta välittömästi, kun tulos on selvillä. Häätöäänestykseen eivät osallistu häätöuhan alle joutuneet asukkaat, niinpä ääniä on antamassa neljä asukasta. Mikäli äänet menevät tasan, astuu voimaan nimeämisäänestyksen tulos ja tässä eniten ääniä saanut asukas häädetään talosta.

Julkkis BB Extra tänään Subilla klo 19.00

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Katsojat nimeävät, asukkaat häätävät (Subin BB-nettisivut)
Katsojat nimeävät asukkaita häätöäänestykseen, asukkaat pääsevät häätämään perjantaina! (6.10.2013)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.