Ensimmäiset vinkit BB-talon sisustuksesta julki BB-nettisivuilla

Big Brother -talon sisustus on yksi kiinnostavista ja salaperäisistä elementeistä BB-formaatissa. Viime vuosilta tuttuun tapaan Sub julkaisee vinkkejä BB-talon sisustuksesta nettisivuillaan uutta kautta odotellessa.

Tänä vuonna Big Brotherista nähdään ensimmäistä kertaa julkkisversio, kun syyskuun 3. päivä alkavalla kaudella talon täyttävät suomalaisjulkkikset. Julkkikset selviävät vasta kauden alettua, kuten myös lopullisesti se, millaiselta BB-talo näyttää tänä vuonna.

Sub on julkaissut nettisivuillaan kuvia BB-talosta, joista saa vinkkejä ainakin talon värimaailmasta. Kolmesta julkaistusta kuvasta voi päätellä, että väreinä on ainakin sininen ja keltainen. Kuvat ovat mahdollisesti seinästä, kuitenkin jostakin tasaisesta pinnasta. Mitään suurempaa niistä ei kuitenkaan voi päätellä (paitsi että yhdessä kuvassa on ruuvin pää).

BB-talo sijaitsee Espoon Kilossa, jonne se muutti vuonna 2010. Viime kausi oli kolmas kausi samoissa tiloissa. Tuona aikana talon pohjan perusratkaisu pihoineen ja tehtäväalueineen ei ole juuri muuttunut. Sisustusta on uudistettu joka vuosi, mutta ei muuta. Luultavasti lyhyttä kuuden viikon kautta varten ei massiivisia muutoksia tehdä, vaikka tuotanto ei olekaan Subin sivuilla olevia kuvia kommentoinut.

Mitä tulee Julkkis-BB:ssä nähtäviin julkkiksiin, niin ainakin Seitsemän päivää -lehden mukaan Susanna Ingrettilä ja Jasmin Mäntylä ovat kieltäytyneet kunniasta, eikä heitä nähdä BB-talossa. Julkkis-BB -asukasta ei tule myöskään Meiju Suvaksesta, joka on kieltäytynyt Apu-lehden mukaan Julkkis-BB:n lisäksi myös Splash-ohjelmaan menemisestä.

Epäilyksiä taloon menosta aiheuttaa puolestaan Saana Uimonen (ent. Parviainen), joka blogissaan ilmoittaa salamyhkäisestä lähtevänsä elokuun jälkeen pitkälle salaiselle työreissulle ulkomaille. Ajankohta antaisi ymmärtää, että hän saattaisi olla matkalla, ei suinkaan ulkomaille, vaan Espooseen syyskuun alussa alkavaan Julkkis-BB:hen.

Aika näyttää, ketkä astuvat taloon 3. syyskuuta. Julkkis-BB nähdään Subilla.

Katso vinkit BB-talon sisustuksesta Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.