Julkkis-Big Brotherin avauspäivä selvillä - Kickoff 3. syyskuuta

Sub on paljastanut Suomen ensimmäisen Julkkis-Big Brotherin avauspäivän. Tulevan syksyn Big Brotherin Kickoff nähdään Subilla tiistaina 3. syyskuuta ja kausi kestää kuusi viikkoa.

Keskiviikkona Subin BB-nettisivuilla julkistettiin tieto, jossa kerrottiin Julkkis-BB:n avauspäivän olevan tiistaina 3. syyskuuta. Tällöin Subilla nähdään Kickoff, jossa BB-taloon asettuvat asumaan Suomen ensimmäisen Julkkis-BB:n asukkaat. Vielä ei ole tietoa, onko Kickoff suora, vai näytetäänkö se jälkilähetyksenä edelliseltä päivältä, kuten tavallisilla BB-kausilla Suomessa on tehty.

BB-lähetykset käynnistyvät Subilla jo ennen Kickoffia kello 19 näytettävällä BB Extralla. Extran sisällöstä ei myöskään ole tarkempaa tietoa. Kickoff nähdään Subilla 3. syyskuuta kello 21 ja mikäli se on nauhoitettu, kuten suurimmalla todennäköisyydellä on, perään nähtäneen kooste edellisestä illasta.

Pääohjelma nähdään Subilla tuttuun tapaan maanantaista lauantaihin ja viikon huipentaa sunnuntain Talk Show -lähetys. Myös BB Extra on siis mukana ohjelmistossa maanantaista perjantaihin. Julkkis-Big Brotherin juontaa Mari Sainio, joka nähtiin edellisen kerran BB:n juontajana Suomen Big Brotherin ensimmäisillä kausilla 2005 ja 2006.

Julkkiskaudella on käytössä myös 24/7-palvelu, mutta tästä ei ole vielä kerrottu mitään. Vielä ei ole siis tiedossa, milloin 24/7-palvelu tulee myyntiin, mitä palvelu maksaa ja milloin lähetykset 24/7:ssa käynnistyvät. Perinteisesti Suomen BB:ssä kauden avaus on nähty suorana vain 24/7-palvelussa vuorokautta ennen Subia.

Sub vahvisti keskiviikkona nettisivuillaan, että julkkiskausi kestää kuusi viikkoa, kuten aiemmin uumoillimekin. Jo heinäkuun alussa Subin Pressi-palvelussa olevien tietojen perusteella on spekuloimme, että julkkiskausi kestäisi kuusi viikkoa. Suomessa aiemmin esitetyt "tavis-BB:t" ovat kestäneet 14-15 viikkoa, mutta myös maailmalla julkkiskaudet ovat olleet tavallisia kausia useita viikkoja lyhyempiä.

Suomen Julkkis-Big Brotherin lähetysaikoja syksyllä 2013:

Big Brother Pääohjelma joka ilta klo 22.00
Big Brother Extra ma-pe klo 19.00 (ti 3.9.2013 alkaen)
Big Brother Talk Show sunnuntaisin klo 21.00

Lue lisää:
Subin viralliset BB-nettisivut (Sub.fi)
Julkkis Big Brother alkaa 3.9.! (Sub.fi)
Julkkiskausi kestää kuusi viikkoa? (7.7.2013)

Juttua päivitetty klo 21.49: Juttuun on lisätty tieto kauden pituudesta, BB-ohjelmien lähetysajat ja lähdelinkki Subin nettisivuille.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.