Ensimmäisen yön käänne: Andylle koskemattomuus ja nimeämistehtävä

Julkkis-Big Brother käynnistyi tiistaina, kun 12 julkkista muutti saman katon alle BB-taloon. Elämä ei ollut auvoisaa ainakaan kaikille kovin kauaa, kun Big Brother päätti pistää lusikkansa soppaan tiukoilla käänteillä.

Big Brother oli päättänyt, että viimeisenä taloon tullut Andy saa koskemattomuuden ensimmäisissä nimeämisissä, jotka pidetään jo tällä viikolla. Tähän liittyi vielä käänne, jossa Andy joutui yksin päättämään tämän viikon nimetyt asukkaat. Katsojat saivat päättää ensimmäisessä BB-Sykkeen katsojan valinnassa, joutuiko Andy valitsemaan nimetyksi kolme vai neljä asukasta. Katsojat päättivät, että Andy joutuu nimeämään kolme asukasta.

Andy ja muut asukkaat olivat täysin tietämättömiä Big Brotherin suunnitelmista. Kuvio alkoi paljastua, kun kesken tutustumisjutustelun Big Brother toimitti asukkaille postia uuden putkipostisysteemin kautta. Tilanne herätti hämmennystä, kun postikapseli rymisteli putkistossa, joka kierteli ympäri olohuoneen kattoa. Lopulta kapseli putosi koriin, josta asukkaat sen poimivat. Tämän jälkeen epäselvyyksiä herätti, milloin kapselin sai avata ja Kai sai asiasta lisäohjeita päiväkirjahuoneesta

Lopulta putkilo saatiin avattua ja viesti luettua. Big Brother ilmoitti asukkaille, että yhdellä asukkaista on tällä viikolla koskemattomuus. Asukkaille ei nimeä paljastettu, mutta pian tämän jälkeen Andy kutsuttiin pk-huoneeseen. Andy joutui nyt nimeämään kolme kanssa-asukkiaan. Tehtävä oli vaikea ja Andy piti käännettä epäreiluna, mutta nimeäminen oli pakko tehdä.

Andy ei edes muistanut kaikkien nimiä, mutta hänellä oli BB:n toimittama lunttilappu apunaan. Sieltä Andy poimi lopulta Kain, Frederikin ja Claudian. Perusteluiksi Andy sanoi Kain kohdalla, koska hän oli Seiskan toimittaja, Frederikin kohdalla iskelmälaulaja (inhoaa iskelmiä, koska on rokkari) ja Claudian kohdalla tuli vain "tsori". Perustelut olivat hyvin väkinäisiä, eivätkä perustuneet ainakaan siihen, ettei Andy heistä pitäisi - ainakaan näin lyhyen tutustumisen perusteella.

Tultuaan ulos pk-huoneesta sai Andy kertoa kuulemastaan sen, että hän on saanut koskemattomuuden. Nimeämistehtävästään hän ei saanut puhua. Andy oli saanut BB:ltä vielä yhden erioikeuden, sillä hän sai yksi nukkua lisähuoneessa, josta rokkari sai myös kertoa muille. Pian tämän jälkeen BB toi muutakin tietoa nukkumisjärjestelyistä. Big Brother tiedotti, että Andy nukkuu lisähuoneessa ja muut asukkaat saavat jakaantua vapaasti BB-talon kahteen muuhun makuuhuoneeseen kuitenkin niin, että sänkyjen paikkaa ei saa vaihtaa.

Andy siis nimesi tämän viikon häätöäänestykseen kolme asukasta, Kain, Frederikin ja Claudian, josta muut asukkaat eivät tiedä mitään. Häätöäänestys kolmikon kesken käynnistyy keskiviikon BB Extrassa ja kauden ensimmäisessä BB Talk Show'ssa häädetään yksi asukas ensi sunnuntaina. Vielä ei ole tietoa, paljastaako BB käänteen keskellä viikkoa, vai järjestetäänkö esimerkiksi valenimeämiset.

Julkkis Big Brother Extra keskiviikkona 4.9.2013 Subilla klo 19:00
Julkkis Big Brother Talk Show sunnuntaina 8.9.2013 klo 21:00

Lue lisää avausillasta sivustoltamme:
Suomen ensimmäinen Julkkis-Big Brother on alkanut!
Liveseuranta: Julkkis-Big Brother Kickoff 2013

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Makuuhuonejako
Andy kertoi muille erikoisoikeuksistaan
Yllätyskäänne yössä: Näin Andy nimesi
Tervetuloa Big Brother –taloon!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.