Iltalehti: Julkkiskaudella 12 asukasta, ainakin 70:ä julkkista kysyttiin mukaan

Uusia tietoja tulevasta Julkkis-Big Brotherista tulee julkisuuteen päivä päivältä enemmän. Tiistaina Iltalehden haastattelussa tuottaja Mikko Räisänen paljasti ensimmäisellä julkkiskaudella nähtävien julkkisten määrän.

Iltalehden haastattelussa tuottaja Räisänen paljasti, että syksyn Julkkis-BB:ssä BB-talossa nähdään 12 asukasta. Kuusiviikkoisen kauden asukaskaartia Räisänen kuvailee, että joukossa on ainakin yksi kaikkien tuntema lempijulkkis ja yksi todellinen yllätysnimi. Osallistujien kirjo on laaja, kuten myös ikähaarukka, kertoo Räisänen Iltalehdelle ja ainakin näyttelijöitä riittää Julkkis-BB:ssä. Kaikkiaan tuotanto kysyi ainakin 70:ltä julkkikselta kiinnostusta tulla syksyllä BB-taloon.

Eri lehtitietojen mukaan tuotanto on kysynyt taloon ainakin Susanna Ingrettilää, Jasmin Mäntylää ja Meiju Suvasta, joista kaikki ovat omien sanojensa mukaan kieltäytyneet kunniasta olla mukana Julkkis-BB:ssä. Yhtään asukasta taloon ei ole vahvistettu, eikä sitä varmaankaan ennen kauden alkua tehdä, mutta joidenkin julkkisten puheista tai kirjoituksista voi aina tehdä johtopäätöksiä. Saana Uimonen vihjaili blogissaan lähtevänsä elokuun jälkeen "pitkälle salaiselle työreissulle" ja Mr. Finland Teppo Säkkisen ex Suvi Pitkänen sanoo Seitsemän päivää -lehdelle erään pääsevän suljettuun tilaan, eikä hän pääse kiusaamaan Pitkästä.

Kautta valmistellessa tuotantotiimi on konsultoinut ainakin Brittien BB-tuotantoa, josta kerrottiin, että julkkiskautena kannattaa pitää kiinni perinteisestä BB-kulttuurista kiinni. Erivapauksia julkkiksille ei pidä antaa, vaikka Räisäsen mukaan joustoa tarvittaessa löytyy. Lyhyestä kaudesta johtuen julkkiskaudella on kiivaampi tempo ja Räisäsen mukaan asukkaat tulevat huomaamaan jo ensi hetkistä lähtien olevansa BB-talossa.

Mitä BB-taloon tulee, niin Iltalehden jutusta saa sen kuvan, ettei talon rakenteisiin puututa, talo vain stailataan uudelleen. Sen ymmärtää, kun kyseessä on kuitenkin vain lyhyt kausi. Ei viime vuonnakaan taloa rakennettu uudelleen, vaikka kyseessä oli täysimittainen 14 viikon kausi. Sub on jo julkaissut verkkosivuillaan vinkkejä BB-talon yksityiskohdista ja väreistä.

Julkkiskauden voittajalle on luvassa rahapalkinto. Ohjelmassa kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen kauden aikana kertyvällä tehtäväpotilla. Julkkis-BB käynnistyy Subilla tiistaina 3. syyskuuta kello 21.00.

Lue tuottaja Räisäsen haastattelu Iltalehdestä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.