Katsomon 24/7 tutun oloisena julkkiskauteen

Pikku hiljaa Julkkis-Big Brotherista alkaa tihkua tietoa. Jo ennen elokuuta ovat eri toimijat alkaneet julkistaa esimerkiksi 24/7-palveluiden hintoja ja myös Julkkis-BB:n mainostus on jo alkanut.

Kaapeli-tv- ja IPTV-operaattoreista Sonera avasi pelin julkistamalla oman Big Brother 24/7 -palvelun hinnan viikon 26 alkupuolella ja saman viikon lopulla myös MTV Median Katsomo julkaisi nettipalvelunsa hinnoittelun ja palvelukuvauksen. Katsomon BB 24/7 noudattelee palvelukuvauksensa mukaan samoja kaavoja, kuten se on ollut muutamana viime vuotena. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kuvaa Katsomossa tarjotaan kuudesta eri lähteestä, joista kaksi on ohjaajan ohjaamia kuvakulmia ja neljä yksittäisiä huonekameroita.

Katsomon hinnoittelu noudattaa myös samoja raameja kuin olisi kyseessä 14 viikon kausi, vaikka julkkiskausi onkin vain kuusiviikkoinen. Ennakkotilaajan etuna BB 24/7:aa myydään Katsomossa koko kaudeksi 29 €:lla. Koko kauden hinta nousee 6.9.2013 alkaen 35 €:oon. Lisäksi myynnissä tulee olemaan lyhyempiä katseluaikoja. Katsomon 24/7 ei vielä ole myynnissä, ainakaan sivustolta ei löydy tilauslinkkiä, vain palvelukuvaus. Vielä ei ole tiedossa, milloin BB 24/7 tulee Katsomoon myyntiin, mutta yleensä se on tullut myyntiin 1-2 viikkoa ennen kauden alkua.

Kun kauden alkuun on aikaa reilu kuukausi, on MTV Media aloittanut Julkkis-BB:n mainostamisen kanavillaan. Julkkis-BB:n -ennakkomainoksia on nähty ainakin MTV3:lla ja Subilla, joissa kautta mainostetaan itseironisesti kauheimmaksi ja spotissa haastatellaan gallup-tyyliin ihmisiä ja kysytään heidän mielipiteitään julkkiksista. Mainoksen lopuksi ruutuun tulee Julkkis-BB:n logo ja teksti "Tulossa syksyllä".

Julkkis-BB nähdään Subilla 3. syyskuuta alkaen.

Lue myös:
MTV Median Katsomon BB 24/7 palvelukuvaus (Katsomo.fi)
Sonera: 24/7-palvelun hinta alenee vain hieman julkkiskaudeksi (24.7.2013)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.