Jorin päivänä imitointia, taikatemppuja ja rodeota

Viikottaisen asukkaan päivän sai neljännellä viikolla taikuri Jori A. Kopponen. Hänen päiväänsä mahtui monenmoista ohjelmaa ja pääsipä mies itsekin esiintymään.

Katsojat olivat jälleen saaneet valita asukkaan päivän saajan ja tällä kertaa Katsojan valinta kohdistui Joriin. Asukkaat olivat aavistelleet jo aikaisempina päivinä, että nyt saattaisi olla Jorin vuoro.

Ensimmäisenä ohjelmassa oli viininmaistelua, jota varten BB-taloon oli saapunut viiniasiantuntija. Asukkaat saivat rautaisannoksen viinitietoutta ja samalla he maistelivat eri viinilaatuja. Jorin harmiksi asukkaat eivät saaneet ottaa mukaansa viinejä, kun viiniasiantuntijan oli aika lähteä.

Nauruhermoja päästiin kutittelemaan vähän myöhemmin, kun taloon saapui imitaattori Jarkko Tamminen. Tamminen esitteli kavalkaadin hahmojaan alkaen Tarja Halosesta päätyen muutaman BB-asukkaan imitointiin. Erityisesti Andy McCoyn imitointi laittoi asukkaat repeämään täydellisesti.

Jori pääsi myös itse estradille, kun mies pääsi esittämään taikurin taitojaan. Sara Sieppi avustajanaan Jori onnistui olemaan tekemättä reikää paitaan palavalla tupakalla ja mystisesti täysistä vesilaseista oli kadonnut vesi Jorin ja Saran tanssiliikkeiden aikana. Niinpä, kun Jori yritti kaataa vettä päälleen, lasi olikin tyhjä. Sara ei uskaltanut kaataa luulemaansa täyttä lasia päälleen, joten Jori teki sen, mutta taas lasi oli tyhjä.

Tupakansyöjä-Jori

Huikea tupakkatemppu huipensi Jorin taikashow'n. Tempussa Jori heitteli palavia tupakoita suuhunsa niitä samalla pureskellen. Temppu huipentui siihen, että Jori söi suuhunsa heittämänsä kymmenkunta tupakkaa yhdessä muutaman lautasliinan kera. Muut asukkaat katsoivat kauhuissaan sohvalta Jorin temppua ja syötyään kaikki Jori avasi suunsa ja näytti sen olevan tyhjä. Jori sanoi tehneensä tämän tempun satoja kertoja.

Oman päivänsä kunniaksi Jori sai tietenkin juhlat. Juhlat olivat länkkäriteemalla, jossa asukkaat saivat teeman mukaiset vaateet ja BB-talon pihalla odotti mm. heinäpaaleja ja mekaaninen härkä. Jori tosin ihmetteli teemaa, ettei se sovi häneen ollenkaan ja hän sanoutui irti koko teemasta.

Jori kuitenkin toivoi, että kaikki pystyvät pitämään hauskaa juhlissa ja se totisesti tapahtui. Asukkaat tanssivat oma-aloitteisesti rivitanssia Anu Saagim-Ratian opastuksella ja he järjestivät myös mekaanisella härällä rodeokilpailun. Miesten sarjan voitti Esko Eerikäinen ja naisten sarjan Anu.

Sarjojen voittajat kisasivat vielä "Grande Finalessa" Anun haastettua Eskon. Anu kesti härän kyydissä kymmenen sekuntia, mutta Eskolle tuli kovemmat kyydit, eikä mies kestänyt kuin viitisen sekuntia. Näin Anu kruunattiin Julkkis-Big Brotherin rodeomestariksi.

Kaikki luulivat illan jo olevan ohi, kun Big Brother käski asukkaat sisälle hieman kello 21:n jälkeen. Asia ei kuitenkaan ollut vielä näin, sillä vajaat pari tuntia myöhemmin BB kuulutti saunan olevan lämmin. Ilmeisesti poreallas ei ollut käytössä tai ainakin sen vesi oli asukkaiden mielestä liian kylmää.

Jorin päivä jatkui siis lähenevää vuorokauden vaihtumista kohden saunomisen merkeissä. Tunnelma BB-talossa on nyt hyvä, eikä Niko Saarinenkaan enää pohdi luovuttamista. Ilmesesti Niko on käynyt lauantaina iltapäivällä perumassa viime yönä käyntiin laittamansa 24 tunnin kellon. Näillä näkymin Niko ei siis ole poistumassa BB-talosta ihan lähipäivänä.

Perjantaina riehakas "bileristeily", Niko uhkasi luovuttaa

Lue lisää Jorin päivästä Subin BB-nettisivuilta:
Asukkaan päivä
Western-ilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.