Julkkis-BB:n juontaja julkistetaan torstaina

Torstaina paljastuu Suomen Julkkis-Big Brotherin ensimmäisistä salaisuuksista. Tulevana syksynä nähtävän Julkkis-BB:n juontaja julkistetaan nimittäin julkaistaan tuolloin.

Viime maaliskuussa paljastui, että tänä vuonna Big Brotherista nähdään Suomessa julkkisversio, mutta sen jälkeen on ollut hiljaista. Subin BB-nettisivuilla on ollut käynnissä julkkisten haku ohjelmaan, mutta paljon muuta ohjelmasta ei ole kuulunut. Tosin toukokuun aikana Suomen BB:n Facebook-sivut ovat heräilleet pikkuhiljaa talviuniltaan.

Huomenna torstaina saadaan kuitenkin ensimmäistä faktaa ensi syksyn tuotannosta, kun Julkkis-BB:n juontaja julkistetaan. Tulevasta juontajasta vihjaillaan jo BB:n virallisilla Facebook-sivuilla ja BB:n Instagram-profiilissa on julkaistu kuva juontajan käsivarsista. Todennäköisesti Julkkis-BB:ssä on vain yksi juontaja, kun tavallisilla BB-kausilla juontajia on ollut kaksi. Viime kaudella tavallista BB-kautta juonsivat Elina Viitanen ja Cristal Snow.

Jotain tietoa on tihkunut jo myös ensi syksyn ohjelmista. Ainakin MTV Median Spotti-sivuston mukaan ensi syksynä nähdään Julkkis-BB Päälähetykset, Extrat ja Talk Show't. Mitään virallista vahvistusta Subilta ei kuitenkaan ohjelmista tai niiden lähetysajoista ole vielä annettu. Ehkä siitäkin kuullaan huomenna lisää.

Katso vihjaileva kuva juontajasta Suomen BB:n Instagram-profiilista

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.