Julkkiskausi kestää kuusi viikkoa?

Ensimmäiset viitteet Suomen ensimmäisen Julkkis-Big Brother -kauden pituudesta ovat paljastuneet. Mitään virallista ei ole vielä julkistettu, mutta Subin Pressi-palvelusta voi jo hyvin vahvasti spekuloida tulevan kauden pituutta.

Perinteisesti julkkiskaudet maailmalla ovat olleet tavallisia kausia lyhyempiä. Julkkiskaudet ovat olleet maailmalla lyhimmillään vain 4-5 viikon mittaisia, kun tavalliset kaudet kestävät noin kolme kuukautta (n. 13 viikkoa) tai pidempään.

Syksyllä Suomessa järjestettävä ensimmäinen Julkkis-BB näyttäisi noudattavan samaa kaavaa, eli se on tavallista kautta lyhyempi. Sub ei ole vielä kertonut, milloin kausi alkaa tai kuinka pitkä se on, mutta Subin Pressi-palveluun on ilmestynyt heinäkuun alussa tulevan Julkkis-BB:n esikatseluaikoja lehdistölle ja niitä on julkistettu syyskuun alusta lokakuun alkuun.

Julkkis Big Brother -ohjelman (oletettavasti päälähetys) ensimmäinen jakso on merkitty tiistaille 3. syyskuuta kello 22 ja samalle päivälle kello 19 on merkitty Julkkis Big Brother Extran avausjakso. Sunnuntain suorat Julkkis Big Brother Talk Show'n ensimmäinen jakso nähdään Subin Pressi-sivuston mukaan sunnuntaina 8. syyskuuta kello 21.

Kun Pressi-sivustoa tarkastelee BB-ohjelmien osalta eteenpäin, viimeiset lähetykset on merkitty viikolle 41 ja viimeinen lähetys olisi sunnuntaina 13. lokakuuta. Aloituksen ollessa viikolla 36, tarkoittaisi tämä sitä, että kauden pituus olisi kuusi viikkoa. Korostettakoon kuitenkin, että tätä ei ole vielä vahvistettu Subin taholta.

Tulevan Julkkis-BB:n juontaa Subilla Mari Sainio.

Lähde:
Subin Pressi-palvelu

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.