Niko Saarinen täysivaltaiseksi BB-asukkaaksi

Julkkis-Big Brother sai kaksi uutta asukasta sunnuntai-iltana, mutta uudet asukkaat eivät vielä tähän päättyneet. Maanantaina BB-taloon saatiin vielä yksi asukas, kun Niko Saarinen astui taloon.

BB-kausilta 2008 ja 2010 tuttu Niko valittiin taloon Facebook-äänestyksen perusteella, jossa enemmän tykkäyksiä saanut asukas menee taloon. Äänestyksessä Nikoa vastassa oli kaudelta 2012 tuttu Jouko. Niko voitti sunnuntaina päättyneen äänestyksen ylivoimaisesti ja näin Nikon tie vie BB-taloon jo kolmatta kertaa.

Big Brotherin tuottaja Mikko Räisäsen mukaan Nikosta tulee BB-talon täysivaltainen asukas ja hän kamppailee Julkkis-BB:n voitosta ja 25 000 euron voittopotista. Alun perin tuotannolla oli suunnitelmissa, että Niko tulisi vain vierailemaan taloon, mutta myöhemmin hänestä päätettiin tehdä täysivaltainen asukas, kertoo Räisänen Subin BB-nettisivuille. Ilmeisesti monien julkkisten kieltäytyminen ja asukkaiksi saatujen luovuttamiset ja talosta poistamiset muuttivat suunnitelmia.

Sunnuntaina Talk Show'n haastattelussa ollut Niko totesi antavansa "hurrikaanivaroituksen" BB-taloon, mikäli hän pääsee taloon. Lisäksi Niko sanoi odottavansa mielenkiinnolla Teppo Säkkisen tapaamista, sillä Niko uskoi, että Teppo tulee "ilostumaan" hänen näkemisestään ja tunne on varmasti molemminpuolinen. Niko vakuutti, ettei hän tule jäämään sanallisesti Tepolle kakkoseksi.

Kukkien ja kakun kera taloon

Maanantaina oli Nikon aika astua BB-taloon. Talossa olevien asukkaiden päivä oli jo käynnistynyt, kun Niko tuli taloon. Tänään on Anne-Mari Miettisen syntymäpäivä ja sen kunniaksi Niko astui taloon kukkakimppu ja synttärikakku mukanaan onnittelulaulun soidessa talon kaiuttimista. Kovasti jännittänyt talon uusin asukas onnitteli ensitöikseen Anne-Maria.

Olohuoneessa oli Nikon tullessa taloon muutamia asukkaita ja loputkin saapuivat paikalle kuultuaan Nikon saapumisesta. Esittelykierroksen yhteydessä tuli heti ilmi, että Niko on jo kolmannella talovisiitillään, mutta vielä hänen BB-historiaansa ei tarkemmin palattu. Pikaisen esittelyn jälkeen Niko lähti Aleks Vehkalan ja Esko Eerikäisen kanssa tupakalle, jossa tuli puheeksi eilen tulleiden Eskon ja Susanna Ingerttilän viileä vastaanotto.

Nikon saapuminen pisti vipinää talon asukkaisiin. Tepolle tulivat mieleen jälleen luovuttamisajatukset ja hänen mielestään "talo oli niin nähty". Talon vanhemmissa naisissa, erityisesti Claudia Evessä, uusien asukkaiden tulo on aiheuttanut ärsytystä, eikä Nikon tulo suinkaan helpottanut tilannetta. Katkeruus tuntui kasvavan naisissa, eikä Claudia jättänyt sitä vakan alle, vaan purki pahan olonsa valittamalla lähes jatkuvasti.

Nikon tultua taloon BB-talossa on 11 asukasta.

Niko Saarisesta asukas BB-taloon (Subin BB-nettisivut)

Lue lisää:
Niko Saarisen profiili sivustollamme
Teppo Säkkinen luovutti Julkkis-Big Brotherin!
Esko Eerikäinen ja Susanna Ingerttilä BB-taloon tänään, Niko Saarinen huomenna! (22.9.2013)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.