Tällä viikolla BB-talosta ei häädetä ketään, perjantaina pidettiin valenimeämiset

Suomen Big Brotherissa tämä viikko on harvinainen, sillä tällä viikolla BB-talosta ei häädetä ketään, eikä näin ollen häätöäänestystä ole. Perjantaina asukkaita huijattiin valenimeämisillä.

BB-talossa asukkaita on lähtenyt talosta tiuhaan tahtiin. Vajaan kolmen viikon aikana vain kaksi asukasta on lähtenyt häätöäänestyksen kautta, kun samassa ajassa kaksi asukasta on poistettu ja yksi on luovuttanut. Talosta on siis lähtenyt yhteensä viisi asukasta siinä ajassa, kun normaalisti talosta olisi lähtenyt vain kaksi asukasta.

Peräti viiden asukkaan poistuminen on luonut tuotannolle ongelman, että asukkaat eivät riitä koko kaudeksi. Ninpä on päädytty poikkeukselliseen ratkaisuun ja kolmannen viikon häätöäänestys on peruttu. Syyn on myöntänyt Subin BB-nettisivuille myös BB-tuottaja Mikko Räisänen. Tulevana sunnuntaina BB-talosta ei siis häädetä yhtään asukasta. BB-tuotannolta jäävät siis häätöäänestystuotot saamatta ja "kiritykset" tekemättä, mitä voidaan pitää Suomen BB tuntien yllättävänä.

Vaikka häätöäänestystä ei ole on Big Brother päättänyt huijata asukkaita ja pitää valenimeämiset. Perjantaina asukkaita kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen nimeämään, eikä asukkaille tietenkään kerrottu, että nimeämisillä ei ole mitään merkitystä. Asukkaat saavat kuulla vasta sunnuntain Talk Show'ssa, että kyseessä olivat valenimeämiset, eikä ketään häädetä.

Valenimeämisissä eniten nimeämispisteitä keräsivät Johanna Salminen kuudella, Teppo Säkkinen viidellä ja Anne-Mari Miettinen sekä Aleks Vehkala neljällä valenimeämispisteellä. Todennäköisesti tämä nelikko olisi ollut häätöäänestyksessä. Ainoa asukas, joka ei saanut yhtään valenimeämispistettä, oli Claudia Eve.

Nimeämisperustelujen kärkeen nousivat Anne-Marin kohdalla, että hän on uusi, eikä hänen lähelleen ole päästy. Tepon kohdalla nimeämisiin on vaikuttanut hänen mainitsemansa koti-ikävä ja lähtöpuheet viime aikoina. Johannan kohdalla Teppo kosti hänen laittamisensa palvelemaan Aleksia ja Sara Sieppiä torstaina ja Johannan on myös havaittu olevan pinna kireällä. Aleks joutui ainakin Tepon kohdalla puhtaasti pelinappulaksi, mutta kaikki eivät ole päässeet tutustumaan Aleksiin vielä kunnolla.

Täysin tietämättömänä valenimeämisistä asukkaiden spekulaatiot ja juonittelu kävivät kovina. Esimerkiksi Teppo ja Jori A. Kopponen spekuloivat jo valenimeämisten alettua, että Anne-Mari tullee olevan "ääniharava" muutenkin, joten hänelle ei tarvitse antaa pisteitä. Jori ihmetteli, miksi kansa ei vain voisi äänestää asukkaista jonkin ulos, ilmeisesti Jorin mielestä nimeämisiä ei tarvittaisi. Jori sanoi olevansa hermona ja ihmetteli sitä itsekin. Teppoa eivät nimeämiset jännittäneet.

Asukkaat jäivät uskoon, että nimeämiset olivat oikeat, mutta heille ei ainakaan perjantaina kerrottu, ketkä olisivat "häätöäänestyksessä".

Valenimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Ennakkotietoa BB-talon viikonlopun ohjelmasta
Valenimeämispisteiden jakautuminen ja nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.