Teppo onnistui salatehtävässään, sai tavata perheensä

Big Brother oli antanut Teppo Säkkiselle lauantaina salatehtävän. Sunnuntaina asukkaat saivat kuulla salatehtävästä ja siitä, onnistuiko Teppo siinä. Tepolle oli onnistumisesta luvattu mieluisa yllätys.

Teppo oli lauantaina suorittanut salatehtävää Kiusallisia tilanteita, jossa hänen piti mm. iskeä BB-talon naisasukas tai moittia Johanna Salmista hänen meikkaustaidoistaan. Teppo sai suoritettua kaikki tehtäväosiot, joita oli kaikkiaan kuusi.

Salatehtävän tulos julkistettiin sunnuntaina. Big Brother toimitti iltapäivällä asukkaille putkipostia, jossa salatehtävä paljastettiin muille asukkaille. Osa asukkaista arvasi, että kyseessä oli salatehtävä, mutta siitä ei hirveämmin hiiskuttu. Todennäköisesti BB-asukkaat ovat oppineet olemaan hiljaa tällaisissa tapauksissa, jottei tehtävä menisi pilalle. Ainahan on mahdollisuus, että siitä seuraa jotain hyvää kaikille asukkaille.

Paljastuksen yhteydessä Tepolle ja muille asukkaille kerrottiin, että salatehtävä oli onnistunut. Tällä kertaa palkinto kohdistui yksin Teppoon. Big Brother ohjeisti, että Teppo saisi mennä lisähuoneeseen BB:n annettua siihen luvan, eikä muilla olisi sinne mitään asiaa. BB:n ilmoitettua lisähuoneen olevan auki, Teppo asteli huoneen ovesta sisään ja sulki ovet perässään.

Sen paremmin muut asukkaat kuin 24/7-palvelun seuraajat eivät saaneet tietää, mitä lisähuoneessa tapahtui. Edes maksullisen palvelun tilaajille eivät kamerat avautuneet lisähuoneeseen. Ainoa kanava oli kuulla muita asukkaita, jotka yrittivät salakuunnella lisähuoneen tapahtumia suljetun oven läpi. Claudia Eve ja Aleks Vehkala kuulostelivat huoneen tapahtumia ja he kuulivat naisen äänen lisähuoneesta sanovan "kaikki hyvin, ei mitään hätää". Asukkaat päättelivät Tepon vaimon olevan huoneessa.

Teppo sai viettää lisähuoneessa noin puoli tuntia, jonka jälkeen hän palasi muiden asukkaiden luokse. Muille asukkaille Teppo paljasti, että hän sai tavata perheensä, eli vaimonsa ja lapsensa. Teppo kertoi, että hän sai kuulla kaiken olevan hyvin ja lisäksi vaimoltaan ohjeistusta, kuinka käyttäytyä talossa loppuajan. Tepon mukaan hänen käyttäytymisestään juhlissa kännissä oli tullut sanomista. Perheensä tavannut Teppo sanoi korjaavansa käytöstä jatkossa.

Muut asukkaat eivät tuntuneet olevan katkeria Tepon salatehtävästä tai palkinnosta. Ainakin palkinnon osalta muut asukkaat tuntuivat olevan onnellisia Tepon puolesta. Anu Saagim-Ratia sanoi Tepolle lisähuoneesta tulon jälkeen, että hän epäilee Tepon vetäytyvän jälleen kuoreensa vaimonsa ohjeistuksen vuoksi, kun mies ei enää uskalla tehdä mitään moitteiden pelossa. Teppo totesi kuitenkin tapaamisen olleen hyvä juttu ja hän sanoi, että kivi putosi sydämeltä tapaamisen jälkeen.

Tapaamisen päätyttyä BB-talon elämä palasi normaalille sunnuntaiurilleen ja asukkaat alkoivat valmistautua illan suoraan lähetykseen mm. siivoamalla talon.

Tepolle salatehtävä, pääsy VIP-alueelle panoksena päivätehtävässä (21.9.2013)

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Kiusallisia tilanteita - salatehtävä
Kiusallisia tilanteita (21.9.2013)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.