BB-taloon tänään uutta verta, ketään ei häädetä

Big Brotherin virallisten nettisivujen mukaan BB-taloon saadaan tänään uutta verta. Tänään ei myöskään talosta häädetä ketään, sillä häätöäänestystä ei ole.

Subin viralliset BB-nettisivut uutisoivat sunnuntai-iltana, että BB-taloon saadaan tänään uutta verta. Suurpiirteisessä uutisessa ei kerrota, keitä on taloon menossa ja kuinka monta. Tänä aamuna taloon ilmestyi varastohuoneen kautta mystinen koiran ruokakuppi, jota asukkaat ihmettelivät hakiessaan itselleen aamiaistarvikkeita. Tarkoittaako tämä, että taloon tulee tänään koira, kenties BB-tuottaja Mikko Räisäsen Paavo-koira, joka on nähty talossa kahdesti (kaudet 2009 ja 2010).

Toinen mahdollisuus on entisen BB-asukkaan paluu. Julkkis-BB:n sponsorin Facebook-sivuilla on ollut käynnissä äänestys entisen BB-asukkaan "kierrättämiseksi" BB-taloon. Äänestyksen kohteina ovat Niko S. (kaudet 2008 ja 2010) ja Jouko (kausi 2012). Vielä ei ole tiedossa, tarkoittaako "kierrätys", että jommasta kummasta tulee virallinen Julkkis-BB -asukas vai tuleeko toinen vain vierailulle. Niko S. on ollut äänestyksen johdossa. Äänestyksen päättymisajankohta ei ole tiedossa, mutta ainakin tätä kirjoitettaessa se on vielä käynnissä.

Kolmas vaihtoehto on joku täysin uusi asukas, joka astunee taloon Talk Show -lähetyksessä. Tämä on illan suoran lähetyksen kohokohta, sillä tällä viikolla BB-talosta ei häädetä ketään. Tämän viikon nimeämiset olivat valenimeämiset, eikä häätöäänestystä tällä viikolla ole. Asukkaille tätä tietoa ei ole kerrottu. He ovat siinä luulossa, että kaikki ovat häätöäänestyksessä, sillä Big Brohter toimitti kaikille asukkaille laukut sunnuntaina illansuussa.

Julkkis Big Brother Talk Show tänään klo 21.00 Subilla!

Lue lisää:
Taloon saadaan tänään uutta verta! (Subin BB-nettisivut)
Tällä viikolla BB-talosta ei häädetä ketään, perjantaina pidettiin valenimeämiset (20.9.2013)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.