24/7 tulee myös kaapeliin - päivitetty 24.08.2007, 14:33

Pitkään vaivannut epätietoisuus Big Brother -liven saamisesta kaapeliin on nyt ratkennut. Big Brotherin virallisilla nettisivuilla tiedotetaan, että ilmeisesti kaikilta kaapelioperaattoreilta on saatavissa 24/7-palvelu myös kaapelitelevisioon. Useimmat mukana olevat operaattorit tarjoavat BB:tä lisämaksutta koko kaudeksi, jos asiakkaalla on tilattuna tai hän tilaa maksu-tv -palveluita omalta operaattorilta.

Lisäedun asiakkailleen tarjoavat AinaCom, DNA, Elisa, Etelä-Satakunnan Puhelin, Forssan Seudun Puhelin, LumoTV, Sonera, Tampereen tietoverkko ja Welho. Etuun ovat oikeutettuja kaikki, joilla on jo operaattorin jokin maksu-tv -palvelu tai BB:n saa kaupan päälle maksu-tv -tilauksen yhteydessä. Edun arvo on 28,90 € kaudelta.

Nykyiset asiakkaat saavat Big Brother -palvelun käyttöönsä ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluun, jossa palvelu aktivoidaan Kaapelikortille. Joillakin operaattoreilla asiakas voi tehdä aktivoinnin myös itse operaattorin verkkosivujen kautta. Uusille asiakkaille palvelu kytketään niin halutessa päälle maksu-tv -palveluita tilattaessa.

Viimeisimpinä Subtv:n kanssa sopimukseen BB-kanavan jakelusta pääsivät myös Vaasan Läänin Puhelin (VLP) ja Turku Cable (Turun Kaapelitelevisio). Muista operaattoreista poiketen VLP ja Turku Cable perivät BB:stä 28,90 €:n maksun koko kaudelta kaikilta asiakkailtaan, eikä tarjoa erikoisetuja tämän suhteen.

Kuten jo aiemmin kerroimme, live-palvelu tulee tänä vuonna myös antenniverkkoon PlusTV:n kautta. PlusTV:ssä nähdään suoraa lähetystä BB-talolta joka päivä 3.9.2007 alkaen klo 19-07. Palvelu on kaikkien PlusTV-asiakkaiden katsottavissa ilman lisämaksua, kunhan käy aktivoimassa katseluoikeuden omalle tv-kortilleen PlusTV:n nettisivuilla.

Big Brother käynnistyy siis tiistaina 28.8.2007 ja kaapelin ja Netti-tv:n 24/7-palvelun omistajat pääsevät katsomaan talon tapahtumia suorana heti alusta lähtien, päivää ennen muita. Subtv:n puolella BB-huumaan päästään keskiviikkona 29.8.2007 klo 21.00 alkaen, kun asukkaat saatetaan taloon sisään nauhoitetussa kickoff-lähetyksessä. PlusTV:n asiakkaat pääsevät nauttimaan BB:stä vasta 3.9.2007 antenniverkon toimilupasäännösten vuoksi (kaapeliverkkoon ei tarvita erillistä toimilupaa Liikenne- ja viestintäministeriöltä).

Lue myös:
Uudistuksia Netti-tv 24/7:aan

Lisätietoja:
Live-palvelun infoa Subtv:n BB-sivuilla
Kaapelin 24/7 BB:ssä 2007
Netti-tv 24/7:n tarjonta 2007
PlusTV:n Big Brotherissa 2007

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.