Live-palvelu myös Welhon verkkoon

Pääkaupunkiseudulla operoiva kaapelioperaattori Welho tiedottaa nettisivuillaan, että Big Brother 24/7 tulee sen jakeluun sen verkkoon perjantaista 24.8.2007 alkaen. Palvelu tulee tuolloin jakeluun Welhon kaikille maksu-tv -asiakkaille veloituksetta.

Welho tiedotti jo viime viikolla neuvottelujen kariutumisesta Subtv:n kanssa Subin muutettua toimitusehtoja viime vuodesta. Welho ja Subtv jatkoivat kuitenkin neuvotteluja ja nähtävästi nyt on päästy neuvottelutulokseen.

Welhon nykyiset maksu-tv -asiakkaat saavat BB-palvelun veloituksetta ja uusille asiakkaille BB avataan jonkin maksu-tv -palvelun tilauksen kaupan päälliseksi. Muuten BB:n arvo kaudelta on 28,90. Ehdot ovat siis samat kuin kaikilla muillakin operaattoreilla, jotka jakavat BB:tä. Welhon kautta BB:n saa aktivoitua Kaapelikortilleen perjantaista 24.8.2007 lähtien.

Lähde:
Welhon tiedote BB-palvelusta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.