BB-avaus kasvatti katsojamääräänsä selvästi

Molempien iltapäivälehtien mukaan Suomen Big Brotherin avausjakso sai keskiviikkona Subtv:llä keskimäärin noin 100 000 katsojaa suuremman katsojamäärän kuin vuosi sitten. Myös kickoff-lähetyksen jälkeen esitetty kooste (reality) talon tapahtumista kavatti katsojamääräänsä suunnilleen saman verran.

Subtv:n kanavajohtaja Maaretta Tukiainen oli hyvin mielissään BB.n saamasta suosiosta. Kickoff-lähetystä katsoi keskimäärin tänä vuonna 465 000 katsojaa, kun viime vuoden lukema oli 363 000 katsojaa. Kickoffin jälkeen esitetty realityjakso keräsi nyt 406 000 katsojaa, kun sen vuoden takainen lukema oli 309 000 katsojaa. Keskiviikko toi Subtv:lle myös muita hyviä uutisia, sillä kanava nousi päivätavoitettavuudessa ensimmäistä kertaa ohi Nelosen 15-35 -vuotiaiden kohderyhmässä.

Kaikkien aikojen katsotuin ohjelma Subtv:llä on viime vuotinen BB-finaali, joka keräsi 485 000 katsojaa keskimäärin. Idols Extran viimeinen suora lähetys viime keväänä nousi uhittelemaan Subin katsojaennätystä, mutta nykyisen BB Extran juontaja Janne Katajan juontama Idols Extra jäi BB-finaalista noin tuhannen katsojan päähän.

Lähteet:
Iltalehti
Ilta-Sanomat

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.