Maria ja Einari ensimmäiseen häätöäänestykseen - päivitetty 30.08.2007, 23:57

BB-talon asukkaat nimesivät keskiviikkona ensimmäistä kertaa. Nimeämisten tulosten perusteella ensimmäiseen häätöäänestykseen joutuivat Maria (16 pistettä) ja Einari (6 pistettä).

Maria on ollut avausiltaa lukuun ottamatta suhteellisen vaisu, joka on todennäköisesti vaikuttanut hänen saamiinsa nimeämispisteisiin. Einarin pisteisiin on taas saattanut vaikuttaa yhdessäolo tyttöjen kanssa yrittäen luoda kontakteja heihin kenties välttäen heiltä nimeämispisteitä. Toisaalta tästä on saattanut seurata se, että pisteitä onkin tullut miehiltä.

Äänestys on käynnistynyt torstaiaamuna ja se jatkuu häätöiltaan asti. Häädetty asukas selviää sunnuntaina Talk Show -lähetyksessä hieman kello 22:n jälkeen.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin sivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.