Henrille, Helille ja Jarkolle rangaistus - päivitetty 21.09.2007, 17:56

Big Brother jakaa tänään kolmelle asukkaalle rangaistuksia sääntörikkomuksista. Jo eilen ilmoitettiin Henrille ja Helille tulevasta rangaistuksesta ja heidän lisäkseen rangaistuksen sai myös Jarkko.

Henrin ja Helin rangaistus tulee epäonnistuneesta kioskikäynnistä, kun he käyttivät koko viikkobudjetin ostoksiin, vaikkei koko budjettia olisi saanut käyttää. Jarkko sai rangaistuksen kommunikoinnista ulkomaailman kanssa viime yönä. Jarkon rangaistusta jo ennakoitiin BBPlazalla tänään ja se osui oikeaan.

- Niin ja te kaikki siellä Seinäjoella, se ei ole se muija ketä te nyt luulette, kerrotaan Jarkon sanoneen BBPlazan keskustelupalstan mukaan.

Kolmikko joutuu rangaistuksena seisomaan pihalla pölkkyjen päällä niin kauan, kun Big Brother katsoo sen tarpeelliseksi. Rangaistut purnasivat saadusta rangaistuksesta etukäteen ja sen aikana. Timo toi rangaistuille lämmintä vaatetta päälle, mutta BB käski keräämään vaatteet pois vain hetki niiden tuomisen jälkeen.

Helin ja Henrin rangaistus päättyi n. klo 17.15 ja Jarkon n. klo 17.50. Henri ja Heli tuntuivat ottaneen rangaistusten koviten ja heillä oli lähes jatkuva valitus päällänsä. Henri valitti selkäkipuja ja Heli totesi, ettei rangaistuksen keksijän kannattaisi ilmoittaa siitä hänelle. Jarkko sen sijaan otti rangaistuksen rennosti ja kärsi sen asiallisesti, vaikka joutuikin olemaan pölkyllä muita pidempään.

Lue myös:
Rangaistujen tunnelmia pölkyltä (Subtv:n BB-nettisivut)
Jarkon yritys ottaa yhteyttä ulkomaailmaan (BBPlaza keskustelu)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.