Kioskilla mokailtiin, Helille ja Henrille rangaistus

Viikkotehtävän tuloksen julkistamisen jälkeen asukkaat pääsivät torstain perinteiselle kioskikäynnille. Se ei sujunut kuitenkaan aivan sääntökirjan mukaan, josta Big Brother tulee antamaan rangaistuksen.

BB määräsi Helin ja Henrin kioskille. Heillä oli käytettävissään 36 €. Sääntöjen mukaan koko budjettia ei saa käyttää kokonaan, mutta kioskilla käynyt kaksikko käytti sen viimeistä senttiä myöten. Helin ja Henrin tultua pois kioskilta asia tuli heti puheeksi ja asukkaat arvasivat, että BB rankaisee heitä jotenkin.

Aluksi he luulivat, että BB tulisi ottamaan heiltä ostoksia pois, mutta näin ei käynyt. BB kutsui Henrin ja Helin vuorollaan päiväkirjahuoneeseen, jossa heille kerrottiin, että heitä rankaistaan vain kahdestaan. Vielä ei ole tietoa, millainen rangaistus on kyseessä, vaan BB ilmoittaa siitä myöhemmin.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.