Jarkko ja Piia häätöäänestykseen - päivitetty 31.10.2007, 23:26

Kymmenennen viikon päätteeksi Big Brother -talosta häädetään joko Jarkko tai Piia. Tämä kaksikko on nimittäin nimettynä tämän viikon häätöäänestykseen. Nimettyjä ei ole kerrottu asukkaille.

Sekä Jarkko että Piia ovat häätöäänestyksessä ensimmäistä kertaa. Todennäköisesti Jarkon joutuminen äänestykseen johtuu hänen hermostumisestaan viime viikonlopun after ski -juhlista ja niissä Piian nimittely naista halventavalla nimityksellä. Piia taas on ärsyttänyt asukkaita tasaisesti pari viimeistä viikkoa ja raumalainen oli jo viikko sitten lähellä joutua häätöäänestykseen.

Nimetyt paljastettiin vain katsojille keskiviikon BB Extrassa. Asukkaat saavat tietää häätöäänestyksessä olevat asukkaat vasta sunnuntain suorassa Talk Show -lähetyksessä. Talk Show'ssa asukkaat joutuvat myös kertomaan muille asukkaille, ketkä kukin on nimennyt ja miksi. Tämä mielenkiintoinen käänne saattaa aiheuttaa hankausta asukkaiden välissä sunnuntain jälkeen.

Jos Jarkko selviää tästä äänestyksestä, on hän nimettynä jo ensi viikon häätöäänestykseen valmiiksi. Jarkko vastasi tiistaina punaiseen puhelimeen jossa hänet määrättiin BB:n taholta suoraan ensi viikon häätöäänestykseen.

Katsojaäänestys on käynnistynyt tämän viikon häätöäänestyksen osalta. Kumpi talon alkuperäisestä asukkaasta tippuu, selviää ensi sunnuntain Talk Show -lähetyksen loppupuolella.

Lue lisää tältä sivustolta:
Nimeämispisteiden jakautuminen
Nimettyjen paljastukseen uusi käänne
Kadista ministeri, puhelimesta huonoja uutisia

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.