Kuulumisten kyselyä puhelimen kautta

BB-talossa oleva punainen puhelin soi tänään jo toista kertaa tällä viikolla. Tällä kertaa ensimmäisenä puhelimeen ehti vastaamaan Niko.

Tähän asti puhelin on soinut neljästi ja sieltä tuleva viesti on ollut sisällöltään joko hyvä tai paha syklillä hyvä-paha-hyvä-paha. Kun puhelin soi tänään, yllätys oli Nikolle suuri, kun mitään suurta viestiä Big Brotherilla ei ollut kerrottavanaan.

Nikon vastattua puhelimeen BB käski Nikoa komentamaan Hopea-makuuhuoneeseen. Muiden mentyä makuuhuoneeseen, BB kyseli Nikolta, mitä hänelle kuuluu, jonka jälkeen BB kielsi Nikoa puhumasta puhelun sisällöstä. Puhelu päättyi tähän ja Niko laittoi luurin paikalleen.

Hetken ihmeteltyään puhelua olohuoneessa, Niko meni Hopea-makuuhuoneeseen ja päästi muut asukkaat pois sieltä. Luonnollisesti Niko ei hiiskunutkaan puhelusta, muut sen sijaan aloittivat spekuloinnin, mitä puhelimessa oli mahdollisesti sanottu.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.