Jarkolle kokkauskielto

Asukkaat saivat kesken tiistai-illan mielenkiintoisen määräyksen. Big Brother kielsi Jarkkoa osallistumasta ruoanlaittoon millään lailla toistaiseksi.

Asukkaat oli kutsuttu sohvalle ja he saivat postia. He joutuivat odottamaan pitkän tovin, ennen kuin saivat avata kirjekuoren. Käytä valtaasi -äänestys oli ratkeamassa.

Yllätys oli suuri, kun Tiina luki kirjeen muille asukkaille. Jarkolle määrätty kokkauskielto hämmästytti kaikkia, koska he eivät ymmärtäneet, miksi se oli annettu. Samalla asukkaat ryhtyivät pohtimaan, mitä Jarkko saisi tehdä, ettei hän rikkoisi kokkauskieltoa. Myöhemmin Jarkko sai lisäohjeita päiväkirjahuoneesta, jossa kerrottiin, että itselleen Jarkko saisi tehdä voileipiä tai keittää kahvia, mutta esimerkiksi munakasta hän ei saisi tehdä.

Asukkaille kerrottiin, että kokkauskielto jatkuu toistaiseksi. Heille ei kerrottu, että todellisuudessa kielto jatkuu tämän viikon loppuun saakka. Mielenkiintoista nähdä, miten kielto vaikuttaa talon ruoanlaittoon ja pystyykö Jarkko pysymään poissa ruoanvalmistuksesta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.