Punainen puhelin pärähti taas - päivitetty 23.10.2007, 16:27

Ruokailuhetki oli juuri päättynyt, kun punainen puhelin soi kolmatta kertaa BB-talossa. Tällä kertaa Suvi ehti ensimmäisenä vastaamaan siihen.

Puhelimen soidessa kaikki jähmettyivät paikallensa, kunnes Suvi nosti luurin. Aluksi Big Brother kyseli Suvilta kuulumisia, kunnes pääsi asiaan. Ennen varsinaista asiaansa BB käski Suvin sanomaan muille, että menevät Kulta-makuuhuoneeseen. Tämän jälkeen keskustelu puhelimessa sai jatkua.

Muiden poistuttua makuuhuoneeseen, BB kyseli, miltä juuri syöty makaronilaatikko maistui ja Suvi kertoi sen olleen hyvää. Sen jälkeen Suvilta tiedusteltiin haluaisiko Suvi jälkiruokaa ja Suvi vastasi tähän myöntävästi. BB kysyi Suvin mieltymyksiä ja Suvi halusi suklaavanukasta kermavaahdolla.

Tämän jälkeen puhelu päättyi ja Suvi jäi yksinään odottamaan olohuoneeseen. Pienen odottelun jälkeen Suvi kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen ja muut päästettiin ulos Kulta-makuuhuoneesta. Palattuaan päiväkirjahuoneesta, Suvilla oli iso kulhollinen vanukasta ja purkki kermavaahtoa. Suvi alkoi syödä vanukasta, mutta hän ei saanut puhua siitä, miten hän oli sen saanut.

Siitä ei ole vielä tietoa, onko Suvin saama vanukas jonkinlainen tehtävä, joka kenties helpottaisi viikkotehtävää. Asukkaat ovat spekuloineet ainakin sitä, että jos Suvi syö koko kulhollisen, siitä seuraa asukkaille jotain hyvää. Katsotaan mitä tapahtuu.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.