Jussi ja Kadi häätöäänestykseen - päivitetty 11.10.2007, 11:53

Asukkaat ovat nimenneet seitsemänteen häätöäänestykseen joutuvat henkilöt. Tällä viikolla häätöuhan alla ovat Jussi ja Kadi.

Nyt palattiin jälleen kahteen äänestyksessä olevaan asukkaaseen viimeviikkoisen neljän jälkeen. Kadi on äänestyksessä nyt kolmatta kertaa, kaikki peräjälkeen. Reilu viikko sitten BB-taloon tullut Jussi joutui häätöäänestykseen heti, kun hänet pystyttiin asettamaan nimetyksi ensimmäisen viikon koskemattomuuden jälkeen. Tällä viikolla koskemattomuudesta nimeämisissä nautti Martina, joka tuli taloon sunnuntaina.

Kadi otti äänestykseen joutumisen tottuneesti, vaikka Suvin mielestä Kadi olikin hieman järkyttyneempi tästä tuloksesta. Jussin ensireaktio puolestaan tuntui olevan se, että hän uskoo jo olevansa varma lähtijä sunnuntaina. Jussi on tuntunut olevan kohtuullisen ulkopuolinen ja hiljainen talossaoloaikanaan ja Kadin hieman kärkäs ja aamuäreä luonne varmasti häiritsee osaa asukkaista edelleen.

Big Brotherin tämän kauden seitsemäs häätöäänestys on käynnistynyt. Seuraava asukas häädetään BB-talosta jälleen ensi sunnuntaina.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.