Tunnustuksia ruumisarkulla

Keskiviikkona asukkaat saivat päivätehtävän, jossa piti vastata rehellisesti Big Brotherin tekemiin kysymyksiin. Kysymykset koskivat asukkaiden tupakointia ja sen vaikutusta heidän elämäänsä.

Fressis-kampanjan johdosta BB-taloon tuotu vaaleanpunainen ruumisarkku oli siirretty keskelle pihaa ja tuolit laitettu sen ympärille. Yksi kerrallaan asukkaat joutuivat vastaamaan BB:n tekemiin kysymyksiin. Niihin piti vastata rehellisesti ja mahdollisimman pitkästi. Mitä rehellisempia ja pidempiä vastauksia asukkaat antoivat, sen parempi palkinto asukkaille oli luvassa.

Asukkaat kertoivat tottumuksistaan ja huumoria oli enemmän tai vähemmän mukana. Tarinoita kuultiin, miksi joku poltti, onko helppo lopettaa tai miten BB-talon tupakkalakko vaikuttaa elämään. Välillä hairahduttiin hieman harhapoluille alkoholin puolelle, joka ei ainakaan edistänyt valistuksen asiaa.

Kun päivätehtävä oli päättynyt, asukkaat saivat palkintonsa. Varastohuoneeseen oli toimitettu nikotiinipurukumia tupakoijille. Onko tästä pääteltävissä, ettei BB ollut tyytyväinen vastauksiin ja palkinto oli heikonpuoleinen. Ehkä parhaimmassa tapauksessa asukkaat olisivat saaneet lisää nukkumisaikaa viikkotehtävää, mutta nyt näin ei käynyt.

Viikkotehtävä on edennyt hyvään tahtiin. Yöllä asukkaat nukkuivat reilut neljän tunnin yöunet ja tämän lisäksi noin 30 minuutin päiväunet. Keskiviikkona n. klo 17 asukkailla oli uniaikaa jäljellä neljä tuntia, 29 minuuttia ja 51 sekuntia.

Seuraa viikkotehtävän uniajan seurantaa BB:n nettisivujen Tehtävät-sivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.