Kadi ja Timo häätöäänestykseen - päivitetty 15.10.2007, 23:46

Sunnuntain yllätysnimeämisten tuloksena tämän viikon häätöäänestykseen nimettiin Kadi ja Timo. Martina keräsi suurimman pistepotin, mutta hän ei ole mukana äänestyksessä, koska hän jätti Big Brother -talon maanantaina vapaaehtoisesti.

Ylivoimainen ääniharava tämän viikon nimeämisissä, mutta hänen jätettyä tänään BB-talon, nousi äänestykseen Kadin rinnalle Timo, joka keräsi kolmanneksi eniten nimeämispisteitä. Mikäli Martina olisi vielä talossa, nimettynä olisivat olleet Martina ja Kadi.

Nimeämisten tuloksia ei ole julkistettu vielä asukkaille. Vielä ei ole tietoa, julkistetaanko tätä tietoa yleensäkään ennen sunnuntaita, mutta on mahdollista asukkaat saavat tiedon nimeämisistä keskiviikkona BB Extra -lähetyksen yhteydessä. Toisaalta viime vuonna toiseksi viimeisissä nimeämisissä Janin ja Sarin ollessa häätöuhan alla asukkaille tiedotettiin nimettynä olleet vasta Talk Show'ssa häätöäänestyksen ollessa viime hetkillään.

Vaikka nimetyt julkistettiin jo nyt, häätöäänestys ei ole vielä käynnistynyt. Kahdeksas häätöäänestys polkaistaan käyntiin keskiviikkona klo 19 alkavassa BB Extrassa.

Lue lisää:
Nimeämispisteiden jakautuminen
Nimeämisperustelut (Subtv:n BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.