Lisää selvyyttä Martinan lähtöön

Maanantaina BB-talosta vapaaehtoisesti lähteneen Martinan poistumiseen on kerrottu lisätietoa. Martina lähti lopulta siitä syystä, että Martinalle kerrottiin hänen isoisänsä menehtyneen.

Maanantaiaamupäivän aikana hän oli kertonut asuintovereilleen talossa sekä Big Brotherin pääohjaaja Kim Sainiolle päiväkirjahuoneessa, että haluaa lähteä koti-ikäväänsä vedoten. BB:n tuottaja Mikko Räisänen oli tulossa tapaamaan Martinaa asian tiimoilta, kun tuotantoryhmän tietoon kantautui suru-uutinen.

Suru-uutinen oli, että Martinan isoisä oli menehtynyt joitakin hetkiä aiemmin. Martinaa informoitiin asiasta ja hän teki lopullisen päätöksen poistua BB-talosta. Martina lähti pois välittömästi päiväkirjahuoneen kautta, eikä hänen tarvinnut odottaa normaalia 24 tunnin harkinta-aikaa.

Martinan haastattelu nähdään tänään klo 19 BB Extrassa. Tämän lisäksi illan pääohjelmassa klo 22 nähdään Martinan viimeinen päiväkirjahuonekeskustelu.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.