Kadi johdossa finaaliviikonloppuun - päivitetty 30.11.2007, 20:40

Big Brotherin voitto ratkeaa tulevana sunnuntaina. Perjantaina vahvimmin voitossa on kiinni Kadi, mutta voittajan nimi ei suinkaan ole ratkennut, sillä erot ovat vielä pieniä.

Perjantain BB Extrassa julkaistussa väliaikatilanteessa Kadi johti voittajaäänestystä 36,91 %:n osuudellaan. Toisena äänestyksessä oli Sauli 31,21 %:n osuudellaan, Niko oli kolmantena 29,78 %:n osuudellaan ja neljäntenä on Riitta 2,10 %:n osuudellaan. Näyttäisi siis siltä, että voitosta tulee kolmen kauppa.

Kolmen kärjen osalta erot ovat siis aika pieniä. On myös huomioitava, että suurin osa äänistä tulee vasta sunnuntaina, joten tilanne voi muuttua kaikkien muiden paitsi luultavasti Riitan kohdalla dramaattisesti. Voidaan siis sanoa, että voittajan nimi on vielä täysin auki. Äänestys päättyy sunnuntain finaalilähetyksen loppupuolella.

Kadi johti äänestystä jo torstain tilannekatsauksessa. Virallisen äänestyksen tilanne poikkeaa ainakin fanisivusto BBPlazan varjoäänestyksestä. Siinä Niko on johtanut koko ajan sen jälkeen, kun äänestys käynnistyi sunnuntaina. Toisaalta taas Freewebs.com:ssä olevassa varjoäänestyksessä Kadilla on niukka johto.

Eri medioiden varjoäänestyksissä Niko on ollut vahvoilla. MTV3:n Viihdesivujen gallupin BB:n voittajasta vei Niko (47,6 %) selkeällä erolla ennen Saulia (27,4 %). Kadi (21,1 %) oli tässä gallupissa vasta kolmas ennen Riittaa (3,9 %). Myös Iltalehden gallupissa Niko pitää myös johtopaikkaa, jonka jälkeen tullaan järjestyksessä Kadi, Sauli ja Riitta.

Asukkaat ovat luonnollisesti täydellisen tietämättömiä äänestystilanteesta. Hyvä, että he edes tietävät, että meneillään on BB:n viimeinen viikko. BB-talossa viimeistä viikonloppua juhlistetaan parhaillaan loppubileillä, joita voi seurata 24/7- ja 12/7-palveluissa sekä BB:n nettisivuilla osoitteessa www.bigbrother.fi.

Big Brother Finaali Subtv:ssä sunnuntaina 2.12.2007 klo 21:00 alkaen!

Lue lisää:
Voittajaäänestys alkoi! (Jalmis 26.11.2007)
Viralliset äänestysohjeet (BB-nettisivut)

Käy katsomassa varjoäänestyksiä:
BBPlaza
Freewebs.com
MTV3 Viihdesivut (äänestys päättynyt)
Iltalehti

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.