Vaisut loppubileet BB-talossa, Kadi johtaa äänestystä edelleen

Kausi lähenee loppuaan vääjäämättä hetki hetkeltä. Talon seinien sisäpuolella järjestettiin loppubileet, mutta monien pettymykseksi niistä muodostuivat yhdet kauden vaisuimmista bileistä. BB:n nettisivut puolestaan kertoivat voittajaäänestyksen tilanteen pysyneen lähes ennallaan.

Big Brotherin viimeisenä perjantaina asukkaille järjestettiin loppubileet, joissa Hopea-makuuhuoneeseen oli järjestetty pienimuotoinen disko tanssilattioineen, värivaloineen ja savukoneineen. Luonnollisesti musiikkia oli tarjolla, joka oli kunkin finalistin mielimusiikkia. Jokaiselle asukkaalle oli omistettu kolme kappaletta.

Loppubileet etenivät pääsääntöisesti vaisuissa tunnelmissa, joissa juhlimisen sijaan keskityttiin keskusteluihin. Monet 24/7:n katsojat pettyivät bileisiin ja syyttävä sormi osoitettiin tuotantoon. Katsojien keskuudessa valitettiin mm. alkoholin vähyydestä ja epäonnistuneista asukasvalinnoista. Katsojien muistelot palasivat edelliseen kauteen, jossa oli vauhtia riittänyt loppubileitä myöten.

Tämänvuotisissa BB-talon loppubileissä koettiin herkkiä hetkiä, kun asukkaille soitettiin lempikappaleitaan. Tunteet nousivat myös muuten pintaan ja kyyneleitä nähtiin poskilla Nikolla ja Saulilla, kun he viettivät omaa aikaansa yksinään terassilla illan mittaan. Kenties tämän tuotantokauden heikkotasoisimmat ja varmasti rauhallisimmat bileet saatiin päätökseen kohtuullisen aikaan, eikä asukkaissa riittänyt virtaa kuin hieman yli yhteen yöllä.

Osittain asukkaiden biletysintoon vaikutti finaalin läheisyys ja pelko siitä, että joutuisi finaaliin jo lauantaina krapulassa. Todellisuudessahan finaali on vasta sunnuntaina. Voittajaäänestyksen tilanne ei ole muuttunut juuri miksikään perjantaina BB Extrassa nähdystä tilanteesta. BB:n nettisivuilla julkaisiin lauantaina hieman ennen kello 13:a tilanne, jossa Kadi johtaa edelleen 36,21 %:n osuudellaan. Kadin jälkeen tullaan järjestyksessä Sauli 31,02 %, Niko 30,62 % ja Riitta 2,15 %.

Lue myös:
Voittajaäänestys alkoi! (Jalmis 26.11.2007)
Viralliset äänestysohjeet (BB-nettisivut)
Kauden aikana BB:n asukkaille soittamia kappaleita (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.