Kadi nimesi Timon häätöäänestykseen

Kadilla oli Big Brotherilta saatu tehtävä, jossa hänen piti valita yksi asukas ensi viikon häätöäänestykseen. Kadi nimesi häätöäänestykseen Timo, joka julkistettiin sunnuntain suorassa Talk Show -lähetyksessä

Kadi sai tehtävän, kun hän vastasi perjantaina ensimmäisenä punaiseen puhelimeen, jossa BB kertoi tehtävän. Kadi sai miettimisaikaa lauantaihin, jolloin hän alkuillasta kertoi mietintänsä tuloksen ja se julkistettiin samaan aikaan sekä katsojille että talon asukkaille. Tehtävän pohdinta sai Kadin ahdistuksen partaalle ja hän oli todella hermostunut.

Kadin valinta kerrottiin siis Talk Show'ssa. Hän joutui kertomaan valintansa kaikille asukkaille nousemalla ylös sohvalta, perustelemaan valintansa ja kertomaan nimen. Kertominen oli vaikeaa ja Kadi joutui aloittamaan alusta muutaman kerran, mutta lopulta nimi saatiin julkisuuteen. Kadin valinta, joka ei yllättänyt ollenkaan, oli Timo. Perusteikseen Kadi kertoi mm., ettei ole tutustunut Timoon juurikaan, eikä talossa ole ketään muuta henkilöä, jolla hänellä olisi jotain Timoa vastaan.

Timo otti valinnan vastaan pettyneenä. Väkinäinen hymy tuli miehen naamalle, mutta luultavasti tämäntyyppisessä valinnassa, jossa Kadi valitsi Timon ei varmasti tullut Timolle yllätyksenä. Luultavasti tämä valinta tietää sitä, että Kadi saa Timolta kaksi pistettä ensi viikon nimeämisissä.

Muut häätöäänestykseen joutuvat selviävät nimeämisten perusteella, jotka pidetään normaalisti tiistaina ja tulos julkistetaan keskiviikkona. Häätöäänestykseen joutuu vähintään kaksi asukasta viikottain.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.